Ένα στολίδι της ελληνικής ναυπηγικής γιοτ εντυπωσιάζει τη διεθνή αγορά και τους λάτρεις του πολυτελή θαλάσσιου τουρισμού.

Πρόκειται για το νεότευκτο «Malia» της ελληνικών συμφερόντων Golden Yachts της οικογένειας Δράγνη. To όνομά του σημαίνει όρκος της θάλασσας και είναι από την τοπική διάλεκτο της Χαβάη.

Με μήκος 77,5 μέτρα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους καλεσμένους του. Την εσωτερική διακόσμηση έκανε το κορυφαίο στούντιο Vafiadis and Massari Design.

Μπορεί να φιλοξενήσει έως 12 άτομα σε οκτώ καμπίνες σε 12 κρεβάτια εξ των οποίων τα έξι είναι κατηγορίας king και τα άλλα έξι μονά. Ναυπηγήθηκε το 2023 και άρχισε τις ναυλώσεις από φέτος.

Ναυπηγημένο με υπερκατασκευή από χάλυβα και αλουμίνιο, διαθέτει μεγαλύτερο χώρο επί του σκάφους και είναι πιο σταθερό όταν βρίσκεται στο αγκυροβόλιο χάρη στο κύτος πλήρους εκτόπισης.

Διαθέτει δύο μηχανές Caterpillar που προσφέρουν ένα άνετο ταξίδι με υπηρεσιακή ταχύτητα 15 κόμβων και μάξιμουμ τους 18 κόμβους για να καλύψει ένα ταξίδι 4.872 ναυτικών μιλίων.

Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό γιοτ:

Διαβάστε ακόμη:

Νέος ευρω-κόφτης εάν υιοθετηθούν «ανεξέλεγκτες» πολιτικές παροχών

Τα ψιλά γράμματα στα νέα στεγαστικά δάνεια για νέους

Τα 9 SOS για τον καθαρισμό των οικοπέδων (pic)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ