Ναυτιλία

Το Propeller Club συμμετείχε στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών στην Ελλάδα (pic)

  • newsroom


Περισσότερα από 100 μέλη και φίλοι του Club ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα

Στον καθαρισμό της παραλίας στην Α’ Μαρίνα Γλυφάδας προχώρησε το Propeller Club Port of Piraeus συμμετέχοντας στον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών στην Ελλάδα που συντονίζει η HELMEPA.

Περισσότερα από 100 μέλη και φίλοι του Club ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

“Η συμβολική αυτή δράση αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη της ευαισθησίας του Club μας σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον και το θαλάσσιο οικοσύστημα. Παράλληλα, είναι ενδεικτικό της θετικής ανταπόκρισης και της ενεργής, ουσιαστικής συμμετοχής των μελών μας στις δράσεις που οργανώνονται” δήλωσε ο Κωστής Φραγκούλης πρόεδρος του Club:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που τα μέλη και φίλοι μας έδειξαν τόσο μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμά μας. Η μεγάλη συμμετοχή την Κυριακή στη Γλυφάδα, εκφράζει παράλληλα την αναγκαιότητα της ανάληψης προσωπικής αλλά και συνολικής, κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης στα θέματα που αφορούν στο περιβάλλον. Η προστασία του πλανήτη και των θαλασσών μας είναι ένα θέμα επιτακτικό και μας αφορά όλους”.