Ναυτιλία

Eπανεξελέγη πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά ο Κωστής Φραγκούλης

  • Μηνάς Τσαμόπουλος


O Κωστής Φραγκούλης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος που και τα πέντε  μέλη της Διοικούσας Επιτροπής εκλέχθηκαν ομόφωνα από το σώμα

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Propeller Club Πειραιά μετά τις εκλογές της 8ης Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου και εξελέγη η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Propeller Club Πειραιά για τη διετία Σεπτέμβριος 2021- Σεπτέμβριος 2023.

Έντεκα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υπήρξαν ήδη Κυβερνήτες της προηγούμενης διετίας, ενώ στην ομάδα προστέθηκαν πέντε νέοι Κυβερνήτες.

Ο πρώτος εκλεγμένος, με 248 ψήφους από τους 309 που ψήφισαν την 8η Σεπτεμβρίου, Κωστής Φραγκούλης, ανέλαβε για δεύτερη φορά την Προεδρία του Propeller Club Πειραιά.

H νέα Διοικούσα Επιτροπή με 2ετή θητεία είναι η εξής:

Πρόεδρος: Κωστής Φραγκούλης

Α’ Αντιπρόεδρος: Χρήστος Τιμαγένης

Β’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Μπελούσης

Γενική Γραμματέας: Δανάη Μπεζαντάκου

Ταμίας: Δημήτρης Βασιλάκος

 

Οι υπόλοιποι 11 Κυβερνήτες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι με αλφαβητική σειρά οι:

Μιχάλης Δαλακούρας

Δημήτρης Δημητριάδης

Δωροθέα Ιωάννου

Γιώργος Καλλιάνης

Γιάννης Κοτζιάς

Ιωάννης Λαγούδης

Γιώργος Μαργαρώνης

Ειρήνη Νοτιά

Κατερίνα Σταθοπούλου

Γιώργος Τεριακίδης

Άκης Τσιριγκάκης

O Κωστής Φραγκούλης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος που και τα πέντε μέλη της Διοικούσας Επιτροπής εκλέχθηκαν ομόφωνα από το σώμα.

«Νιώθω τεράστια τιμή, υπερηφάνεια και χαρά που συνεχίζω για δεύτερη θητεία ως Πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά» δήλωσε :

«Τα αποτελέσματα των εκλογών του Club και η ψήφος εμπιστοσύνης σήμερα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, είναι για εμένα μια αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και στόχευε στη μεγάλη ανανέωση και την εξέλιξη του club. Μια προσπάθεια πρωτίστως ομαδική, με όραμα και πολλή, εμπνευσμένη δουλειά, την οποία νιώθω πως είμαστε πανέτοιμοι να τη συνεχίσουμε. Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα ικανή, χαρισματική, με μεγάλη εμπειρία και πορεία στα θέματα της Ναυτιλίας, της Ελλάδας, των Ελληνοαμερικανικών σχέσεων. Είμαι βέβαιος πως η επόμενη διετία θα είναι γεμάτη από  σημαντικές δράσεις και εξελίξεις».

Διαβάστε ακόμη:

BofA: Οι ελληνικές τράπεζες αποκτούν νέα δυναμική

Έρχεται μεγάλο «ψαλίδι» φόρων στην πιο ακριβή αγορά κατοικιών στην Ευρώπη

Attica Bank: Τι προτείνεται για την ΑΜΚ – Μακέδος: Έτος – σταθμός το 2021 για την τράπεζα