Οικονομία

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Τα μέτρα για τον κορωνοϊό

  • newsroom


Ξεκινάει στις 5 Μαρτίου - Τι θα γίνει με τους χώρους του Φόρουμ

Με την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ξεκινάει την Πέμπτη 5 Μαρτίου το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, με την διοργανώτρια να ενημερώνει για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι η έναρξη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 12.00, με την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κκ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Θεωρούμε χρήσιμο να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνουμε για τον νέο κορονοϊό (COVID-19), ο οποίος εμφανίστηκε και στη χώρα μας.

Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) σχετικά με τα ταξίδια και τις μεγάλες συναθροίσεις, όπως το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Επίσης, παρακολουθούμε τις υποδείξεις της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και ενημερωνόμαστε διαρκώς για την εξέλιξη της κατάστασης.

Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τα μέτρα που προτείνονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας πατώντας εδώ: https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/

Ειδικότερα, στους χώρους όπου θα πραγματοποιηθεί το Φόρουμ θα διατίθεται:

  • Σήμανση για να σας υπενθυμίζει τις συστάσεις σχετικά με την τήρηση των κανόνων υγιεινής
  • Ενισχυμένος καθαρισμός όλων των χώρων του Φόρουμ
  • Υγρό-αλκοολούχο απολυμαντικό χεριών σε όλους τους δημόσιους χώρους
  • Ενίσχυση της παρουσίας υγειονομικού προσωπικού στον χώρο του Φόρουμ.

Απόρρητο Απόρρητο