Το 1ο Διεθνές συνέδριο του ΤΜΕΔΕ για το περιβάλλον που θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Ιουνίου 2024 με κεντρικό ομιλητή στην αυριανή έναρξη εργασιών τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννη Στουρνάρα, στον απόηχο των πρόσφατων εκλογών για τo Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, φαίνεται να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συζητηθούν σημαντικά θέματα περί κλιματικής αλλαγής και πολιτικής δράσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η συμμετοχή του Γιάννη Στουρνάρα ως κεντρικού ομιλητή μπορεί να φέρει πρόσθετο ενδιαφέρον και βαθύτερη κατανόηση σχετικά με την πολιτική δέσμευση της Ευρώπης ως προς την κλιματική δράση. Μπορεί να προσφέρει προοπτικές για το πώς η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να προωθήσει πιο αποτελεσματικά πολιτικές που αντιμετωπίζουν την κλιματική αλλαγή, καθώς και τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τις πρόσφατες εκλογές.

Επιπλέον, η παρουσία του Γιάννη Στουρνάρα μπορεί να ενισχύσει τον διάλογο μεταξύ των πολιτικών και των ειδικών στον τομέα της κλιματικής αλλαγής, και να ενθαρρύνει την ανάληψη δράσης για την εφαρμογή πιο αποτελεσματικών πολιτικών για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και την προσαρμογή στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Διαβάστε ακόμη

Ρεύμα: Σε αυξημένη επιφυλακή το σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας λόγω καύσωνα

Performance Technologies: Μέσα στο καλοκαίρι η μετάταξη – «Εκκίνηση» στα έργα δημοσίου και εξαγορές (pic)

ΥΠΕΝ: Ποια προϊόντα μιας χρήσης είναι…και με το νόμο «μιας χρήσης»

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ