Οικονομία

«ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»: Διπλή πληρωμή την Πέμπτη για 92.804 δικαιούχους

  • newsroom


Τον Νοέμβριο πληρώθηκαν 6,8 εκατ. ευρώ σε 29.390 εργαζομένους ενταγμένους στον μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους θα δουν αύριο, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 92.804 δικαιούχοι του προγράμματος «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι η διαδικασία υποβολής νέων αιτήσεων στο Πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Αναλυτικότερα, αύριο θα πληρωθεί η οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας για τον Δεκέμβριο σε 28.744 δικαιούχους καθώς και η αναλογία επιδόματος αδείας σε 64.060 δικαιούχους.

Μέχρι την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου δίνεται η δυνατότητα υποβολής των δηλώσεων «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β΄ ΦΑΣΗ)» και «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β΄ ΦΑΣΗ) – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ», για τους μήνες ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟ. Αυτό αφορά μόνο:

• Τους εργαζόμενους για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί δήλωση Β΄ ΦΑΣΗΣ,

• Τους εργαζόμενους οι οποίοι αποκλείστηκαν από τις πληρωμές της Β΄ ΦΑΣΗΣ.

Σημειώνεται ότι στην περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2022, στη «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» εντάσσονται οι εργαζόμενοι που έχουν εξαρτημένη σχέση εργασίας, πλήρους απασχόλησης κατά την 31η Οκτωβρίου 2021 (τα στοιχεία των οποίων αντλούνται από το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ) σε επιχειρήσεις που πληρούν τα οικονομικά στοιχεία που ορίζονται στην απόφαση, τα οποία είναι ίδια με αυτά που ίσχυαν για την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2021.

• Τον Νοέμβριο πληρώθηκαν 6,8 εκατ. ευρώ σε 29.390 εργαζομένους ενταγμένους στον μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

Διαβάστε ακόμα:

Μητσοτάκης: Συγγνώμη στους πολίτες – Υπήρξαν αστοχίες και ανεπάρκειες οι οποίες πρέπει να διορθωθούν

ΔΕΔΔΗΕ: 3.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα

Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Πότε λήγει η προθεσμία (vid)