Οικονομία

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2021: Πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές

  • newsroom


Αναλυτικά, οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Φεβρουαρίου 2021

Από τις 25 Ιανουαρίου μέχρι τις 28 Ιανουαρίου αναμένεται να  γίνει η πληρωμή για κύριες συντάξεις και επικουρικές συντάξεις στους δικαιούχους. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, το διοικητικό συμβούλιο του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) αποφάσισε στη συνεδρίαση της 14ης Ιανουαρίου 2021 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

  • Στις 25 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 26 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 27 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 28 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Διαβάστε ακόμη:

Κόκκινα δάνεια: Η μάχη για να μειωθούν και τα «όπλα» των τραπεζών

Eπιστρεπτέα Προκαταβολή 5: Ραγδαία αύξηση των αιτήσεων – Την Παρασκευή οι αποφάσεις για παράταση

Φορολογικό «διαζύγιο»: Η προθεσμία για τις χωριστές δηλώσεις των συζύγων (vid)