Όλο και μεγαλύτερη σημασία αποκτά το σχέδιο στα κινητά τηλέφωνα και στα εξαρτήματά τους, όπως τα ακουστικά, γι’ αυτό και η Huawei ανακοίνωσε την εμπορική κυκλοφορία των νέων Huawei FreeBuds Lipstick σε σχήμα κραγιόν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εκτός από την εμφάνιση, τα νέα ακουστικά ξεχωρίζουν και για τις επιδόσεις υψηλής τεχνολογίας, όπως ο ήχος υψηλής ανάλυσης, που είναι αποτέλεσμα προηγμένης τεχνολογίας.

Τα Huawei FreeBuds Lipstick χρησιμοποιούν διάφραγμα μεγαλύτερης κλίμακας, το οποίο υποστηρίζει ένα εύρος συχνότητας έως 40kHz και ενισχύει τις μέσες και υψηλές συχνότητες, ενδυναμώνοντας το μπάσο.

Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία AEM EQ, τα FreeBuds Lipstick είναι σε θέση να εφαρμόζουν αυτόματα στο αυτί και να εντοπίζουν τον καλύτερο ισοσταθμιστή ειδικά για κάθε χρήστη.

Η συμβατότητα τόσο με Android έξυπνα κινητά ανεξαρτήτως μάρκας, όσο και με συσκευές iOS μέσω της χρήσης Bluetooth, είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό των FreeBuds Lipstick.

Φωτο: Huawei

Ακόμη, υπάρχει μεταξύ άλλων η δυνατότητα για σύζευξη Bluetooth κοντινής απόστασης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέσουν smartphone, τάμπλετ ή PC με το αναδυόμενο παράθυρο, επιτυγχάνοντας διπλή σύνδεση συσκευών.

Στο πλαίσιο της ανεμπόδιστης συνδεσιμότητας, τα Huawei FreeBuds Lipstick μπορούν να ηχογραφούν υψηλής πιστότητας ήχο με ρυθμό δειγματοληψίας έως 48 kHz. Τα νέα ακουστικά της Huawei αναμένεται να έρθουν σύντομα και στην ελληνική αγορά.

Διαβάστε ακόμη

Η Ευρώπη βγαίνει κερδισμένη από το sell-off στις αμερικανικές αγορές

Γιατί οι εφοπλιστές δεν πουλάνε τα υπερήλικα πλοία τους για παλιοσίδερα

ΗΠΑ: Αποτελεσματικό το χάπι της Merck στη μετάλλαξη Όμικρον