Τεχνολογία

Vodafone: Αποκαταστάθηκαν τηλεφωνία και Ιντερνετ – Τι δήλωσε η εταιρεία (Upd)

  • newsroom


Τα εκτεταμένα προβλήματα στα δύο μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9.30 πμ - Στα 45 λεπτά η εκτιμώμενη αναμονή στη γραμμή υποστήριξης

«Εχουμε πλήρη αποκατάσταση των υπηρεσιών μας».

Αυτό ανέφερε, περίπου, στις 15:00 σε επίσημη δήλωσή της η Vodafone, της οποίας το δίκτυο αντιμετώπισε εκτεταμένα προβλήματα από το πρωί της Παρασκευής. Ωρες μετά τις εκτεταμένες διαμαρτυρίες των συνδρομητών της, η Vodafone δήλωσε ότι τα προβλήματα που επηρέασαν το 4G ‘’σποραδικά και σε διάσπαρτες περιοχές ανά την Ελλάδα’’ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αποκαταστάθηκαν πλήρως και σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Στις 15.30- 16.00, το μεσημέρι της Παρασκευής, αναμενόταν να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο δίκτυο 4G της Vodafone, όπως υποστήριξε νωρίτερα η εταιρεία. Σύμφωνα με ενημέρωσή της, είχε ήδη αποκατασταθεί η υπηρεσία 4G στο μεγαλύτερο κομμάτι του δικτύου και αναμενόταν να ολοκληρωθεί περίπου στις 15:30, όπως και συνέβη.

  Νωρίτερα, την ίδια ημέρα, προβλήματα παρουσίασε το δίκτυο της Vodafone από τις 9.30 το πρωί, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των συνδρομητών.

Η εταιρεία, με ανακοίνωσή της, ανέφερε: «Το προσωρινό ζήτημα επηρέασε το 4G σποραδικά, σε διάσπαρτες περιοχές. Η αποκατάσταση είναι σε εξέλιξη και σταδιακά το δίκτυο επανέρχεται». Ωστόσο δεν προσδιοριζόταν το πότε το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί πλήρως, ούτε ποιες περιοχές, ιδιαίτερα, αντιμετώπισαν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Όπως ανέφερε σε μια προηγούμενη ανακοίνωση της Vodafone, «υπάρχει ένα προσωρινό πρόβλημα με το 4G το οποίο αποκαθίσταται».

Ηδη από το πρωί πολλαπλές ήταν οι αναφορές χρηστών για προβλήματα τόσο στο Iντερνετ όσο και στην τηλεφωνία.

Τα τηλέφωνα φαίνονταν να είναι απενεργοποιημένα, ενώ δεν ήταν, ενώ πολλοί συνδρομητές ανέφεραν προβλήματα και στο δίκτυο 4G.

Με αναρτήσεις τους από το πρωί οι χρήστες ζητούσαν να μάθουν τους λόγους για την αδυναμία επικοινωνίας, δεδομένου ότι όπως έλεγαν, δεν είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν ούτε με τη γραμμή υποστήριξης. Μάλιστα όπως προκύπτει από τις αναφορές, τα εκτεταμένα προβλήματα στο δίκτυο στα δύο μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9.30 το πρωί.

Τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα έκαναν λόγο για 45 λεπτη εκτιμώμενη αναμονή στη γραμμή υποστήριξης.

Διαβάστε ακόμη:

Ταμείο Ανάκαμψης: Aρχές Αυγούστου τα πρώτα €4 δισ. από την ΕΕ

Μητσοτάκης: Το εμβόλιο είναι ασφαλές – Σπεύστε όλοι να εμβολιαστείτε

BNP Paribas: Ετήσια άνοδος 26% στα καθαρά κέρδη το β’ τρίμηνο – Διανέμει πρόσθετο μέρισμα