Τουλάχιστον τρία νέα projects σε κορυφαίους προορισμούς της χώρας, τη Σαντορίνη, την Κέρκυρα αλλά και την Αθηναϊκή Ριβιέρα θα «τρέξει» μέσα στο 2024 η Domes Resorts, μετά από μία χρονιά όπως το 2023 με σημαντικές νέες συνεργασίες και «ανοίγματα» σε επίσης κορυφαίους προορισμούς.

Το ολοκαίνουριο “Domes Novos Santorini” στην περιοχή Θόλος στη Σαντορίνη, με 50 σουίτες και δύο αποκλειστικές βίλλες, ιδιωτικές πισίνες, κέντρο ευεξίας κ.α. αναμένεται να ανοίξει από την ερχόμενη άνοιξη, στην εκκίνηση της θερινής σεζόν.

Θα αποτελεί μία ακόμη προσθήκη στα “Domes Originals” την κατηγορία των πιο εμβληματικών ξενοδοχείων της αλυσίδας που συνδέεται με την οικογένεια Σπανού, μαζί με τα Domes of Elounda, Domes Zeen Chania, Domes Miramare Corfu, Domes of Corfu και Domes Lake Algarve σε Κρήτη, Κέρκυρα, αλλά και Πορτογαλία.

Οι τρείς άλλες κατηγορίες ξενοδοχείων του ομίλου αφορούν τα “Domes Noruz” που απευθύνονται κυρίως σε ενήλικες (όπως τα Domes Noruz Chania, Domes Noruz Mykonos και Domes Noruz Kassandra), τα “Domes Aulus” με τα Domes Aulus Elounda και Domes Aulus Zante με χαρακτήρα περισσότερο all inclusive πολυτελείας και επίσης οι πιο boutique μονάδες όπως τα “Domes Reserves” με το Domes White Coast Milos που άνοιξε τη σεζόν του 2023 σε συνέχεια της συνεργασίας της οικογένειας Σπανού με το δίδυμο των Prodea Investments ΑΕΕΑΠ- Invel από την πλευρά των ιδιοκτητών.

Τώρα, πέρα από τη Μήλο και τη Μύκονο που αποτέλεσαν δύο από τους σημαντικούς σταθμούς για την αλυσίδα την περασμένη χρονιά, ο όμιλος κάνει και νέο «άνοιγμα» από αυτή τη σεζόν στο δεύτερο premium προορισμό της χώρας, τη Σαντορίνη με ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων που θα απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Το δεύτερο νέο εγχείρημα του ομίλου από αυτή τη σεζόν αφορά το “Domes Maison Corfu” στην παλιά πόλη της Κέρκυρας που θα έχει και το χαρακτήρα της ιδιωτικής λέσχης για τους επισκέπτες της αλυσίδας στο νησί.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής για πιο προσωποποιημένες υπηρεσίες από την 5άστερη αλυσίδα, το Domes Maison σε ένα αυθεντικό αρχοντικό του 1903 θα λειτουργεί ως ένας χώρος φιλοξενίας συνδυάζοντας υπηρεσίες 5 αστέρων, υψηλή γαστρονομία, τέχνη, εκδηλώσεις και ιδιαίτερο interior design, αποτελώντας και σταθμό για τους επισκέπτες των άλλων ξενοδοχειακών μονάδων του ομίλου στην Κέρκυρα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των νέων συνεργασιών της αλυσίδας εντάσσεται και το “91 Αthens Riviera”, το νέο glamping στην Αθηναϊκή Ριβιέρα της Grivalia Hospitality, που πρόκειται να λειτουργήσει από τη φετινή σεζόν, ως ένα από τα πλέον καινοτόμα projects για το παραλιακό μέτωπο της Αττικής.

Για το νέο glamping σε έκταση 45 στρεμμάτων, η Grivalia Hospitality έχει συνάψει μακροχρόνια σύμβαση με την Domes, υιοθετώντας το μοντέλο των “Domes Reserve”.

Στο νέο “91 Athens Riviera” επισκέπτες και μέλη της υπερ-πολυτελούς λέσχης θα έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και εγκαταστάσεων, μεταξύ των οποίων 8 μεγάλα γήπεδα τένις (και 2 μικρότερα), εσωτερικό/εξωτερικό γυμναστήριο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, καθώς και γήπεδο για beach volley.

Τα Domes Resorts έκλεισαν την περυσινή χρονιά με 11 μονάδες σε Ελλάδα και Πορτογαλία (με το “Domes Lake Resort Algarve”), με το 2023 να σηματοδοτεί τα νέα «ανοίγματα» σε Χαλκιδική, Μήλο και Μύκονο, πέρα από το έτερο εγχείρημα για το εστιατόριο Μakris στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας -το δεύτερο θα ανοίξει στη Σαντορίνη.

Διαβάστε ακόμη 

Καύσιμα: Μάστιγα στην αγορά οι πειραγμένες αντλίες

Ο Μητσοτάκης στο Νταβός, ο νόμος Φλωρίδη και τα δικαστήρια, η Καλαμάτα και τα αεροδρόμια, οι μπίζνες με τα απόβλητα και ο ανασχηματισμός στους Πεταλιούς

Ολυμπιακοί Αγώνες – Παρίσι 2024: Οι «αβέβαιες» business των 11 δισ. και ο πληθωρισμός (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ