Η ανάδειξη και προβολή της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για τουρισμό περιπέτειας ήταν ο στόχος της συμμετοχής του ΕΟΤ για πρώτη φορά στο διήμερο συνέδριο – Β2Β workshop της ATAS (Association of Touring and Adventure Suppliers) στη στη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Λίβερπουλ, στις 10 & 11 Οκτωβρίου 2023.

Κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου ο ΕΟΤ ήταν ο επίσημος χορηγός της εκδήλωσης υποδοχής, η οποία -όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση- πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής και ελληνικών γεύσεων, με τους συμμετέχοντες ταξιδιωτικούς πράκτορες να έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε workshop για το ελληνικό ελαιόλαδο και τα ελληνικά κρασιά.

Το ATAS Conference 2023 είναι θεματικό συνέδριο, στο οποίο συμμετείχαν 218 εξειδικευμένοι ταξιδιωτικοί πράκτορες, από την περιοχή του Λίβερπουλ, αλλά και ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πιο συγκεκριμένα, στο συνέδριο συμμετείχαν Travel counsellors, Travelsophers, Personal Travel Agents, πράκτορες τουρισμού πολυτέλειας (Luxury Holidays, Designer travel κτλ), αλλά και εκπρόσωποι σημαντικών ταξιδιωτικών ομίλων, όπως οι Hays Travel και Barrhead Travel.

Το Γραφείο ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας συμμετείχε στο ATAS Conference 2023 στο πλαίσιο της ενίσχυσης των επαφών με τη Βρετανία, και πραγματοποίησε πλήθος επαγγελματικών επαφών με φορείς της βρετανικής αγοράς τουρισμού περιπέτειας παράλληλα.

Όπως σημειώνεται, το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι Βρετανοί ΤΟs ήταν μεγάλο και επικεντρώθηκε σε νέους προορισμούς που θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν στο πελατολόγιό τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου πραγματοποιήθηκε κλήρωση με έπαθλο ένα fam trip με στόχο τον outdoor τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου κατά την άνοιξη 2024. Νικήτρια της κλήρωσης αναδείχθηκε η Carol Shoesmith, Award Winning Personal Travel Expert του Designer Travel.

Διαβάστε ακόμη

Ομόλογα: Μία ανάσα από το 5% η απόδοση στις ΗΠΑ – Νέο υψηλό 16ετίας για το κόστος δανεισμού

Φορολογική ενημερότητα: Ηλεκτρονικά (με παρακράτηση) και για οφειλέτες του Δημοσίου

Εξωδικαστικός: «Δια νόμου» δεκτές οι ρυθμίσεις για ευάλωτους οφειλέτες

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ