Με υψηλά ποσοστά πληρότητας και αυξημένη δραστηριότητα ολοκληρώθηκε η χρήση 2023 για τη μαρίνα Πόρτο Χέλι. Πιο αναλυτικά, ο μήνας με τη μεγαλύτερη πληρότητα ήταν ο Αύγουστος, καθώς άγγιξε το 96,3%, με τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο να ακολουθούν με ποσοστά 87,8% και 76,4% αντίστοιχα. Ανοδική πορεία, δε, στην πληρότητα καταγράφηκε καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Συνολικά, το 2023 ελλιμενίστηκαν με υψηλή διάρκεια παραμονής (άνω των 30 ημερών) 791 επαγγελματικά και ιδιωτικά σκάφη αναψυχής, καταγράφοντας εντυπωσιακή αύξηση 81,4%. Οι παραπάνω επιδόσεις «μεταφράστηκαν» σε αύξηση εσόδων κατά 46,2%, με τη Μαρίνα Πόρτο Χέλι να προσδοκά ρυθμό ανάπτυξης για το 2024 της τάξεως του 29,1%.

Η Μαρίνα Πόρτο Χέλι, η πιο σύγχρονη μαρίνα στον Αργοσαρωνικό κόλπο διακρίνεται για τις φιλικές προς το περιβάλλον εγκαταστάσεις και τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια ποικιλία από εύκολες και ασφαλείς επιλογές για ελλιμενισμό σκαφών. Συγκεκριμένα, προσφέρονται τέσσερις επιλογές ελλιμενισμού, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε σκάφους και ιδιοκτήτη, με δυνατότητα συνολικού ελλιμενισμού έως 149 σκαφών.

Ο κ. Ζαχαρίας Κιάφφας, Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Πόρτο Χέλι, με αφορμή τα απολογιστικά στοιχεία του 2023, ανέφερε σχετικά «Οι αισιόδοξοι αριθμοί του 2023 αποδεικνύουν την αυξανόμενη προσέλευση νέων σκαφών στη μαρίνα, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και καινοτόμες ενέργειες για το 2024, προκειμένου να καθιερώσουμε τη θέση μας ως ένας ελκυστικός yachting προορισμός στις Ελληνικές Θάλασσες και ως μια πρωτοποριακή εγκατάσταση σε όλους τους τομείς».

Διαβάστε ακόμη:

Μητσοτάκης για Ε65: Δρόμος τεράστιας αναπτυξιακής σημασίας – Σε 3 ώρες το ταξίδι Αθήνα – Τρίκαλα (pics + vid)

Reuters: Η Ελλάδα σχεδιάζει πρόωρη αποπληρωμή των δανείων έως και 5 δισ. μέχρι το τέλος του 2024

Χρυσή λίρα: Νέο ράλι στην τιμή λόγω (και) Μέσης Ανατολής – Πού έφτασε (πίνακας)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ