Τουρισμός

WTM 2021: Χρυσό βραβείο Wanderlust στα ελληνικά νησιά

  • newsroom


Τα ελληνικά νησιά έλαβαν το χρυσό βραβείο ανάμεσα σε 10 υποψηφιότητες απ’ όλον τον κόσμο

Μία ακόμη διάκριση κατέκτησε ο ελληνικός τουρισμός στο περιθώριο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης WTM στο Λονδίνο, όπου η Ελλάδα και ο ΕΟΤ συμμετείχαν με περίπτερο και 44 συνεκθέτες.

Τα ελληνικά νησιά έλαβαν το χρυσό βραβείο, ανάμεσα σε 10 υποψηφιότητες απ’ όλον τον κόσμο, στα βραβεία του βρετανικού τουριστικού περιοδικού Wanderlust.

Η νησιωτική μας χώρα βγήκε πρώτη στην κατηγορία του «Πιο επιθυμητού προορισμού» με το δεύτερο και το τρίτο βραβείο να απονέμεται στις Αζόρες και τη Σικελία αντίστοιχα.

Το χρυσό βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, που βρίσκεται στο Λονδίνο με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιώντας σειρά επαφών για την περαιτέρω ενίσχυση της μεγαλύτερης τουριστικής αγοράς σε αριθμό επισκεπτών προς την χώρα μας.

Ο κ. Φραγκάκης συναντήθηκε με τη Βρετανίδα ομόλογο του, CEO VisitBritain, Sally Balcombe, η οποία έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον ΕΟΤ γιατί «η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα που «άνοιξε» και επανήλθε τόσο γρήγορα στην τουριστική αγορά μετά την πανδημία».

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο travel.gr