Τράπεζες

Alpha Bank: Υπηρεσία για ηλεκτρονικές συναλλαγές ακόμη και χωρίς e-shop

  • newsroom


H επιχείρηση συμπληρώνει τα στοιχεία του  πελάτη και το ποσό της συναλλαγής, και στη συνέχεια του αποστέλλει έναν ασφαλή σύνδεσμο προκειμένου να ολοκληρώσει την πληρωμή του, πριν επισκεφτεί το κατάστημα  για να παραλάβει το προϊόν

Γρήγορες και ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές ακόμα και από επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου που δεν διαθέτουν site ή e-shop εξασφαλίζει το Alpha e-Commerce της Alpha Bank, ενισχύοντας την προσπάθεια των επιχειρήσεων να παράσχουν εξυπηρέτηση  αλλά και ασφάλεια στους πελάτες τους.

Με την ιδιαίτερα απλή και εύχρηστη υπηρεσία Alpha e-Commerce, οι επιχειρήσεις  λιανικού εμπορίου μπορούν να δέχονται παραγγελίες μέσω τηλεφώνου ή email και να  προχωρούν στην ολοκλήρωση αγορών από την πιστωτική κάρτα, το ψηφιακό πορτοφόλι  ή τον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

Μέσω ειδικής φόρμας του Alpha e-Commerce η επιχείρηση συμπληρώνει τα στοιχεία του  πελάτη και το ποσό της συναλλαγής, και στη συνέχεια του αποστέλλει έναν ασφαλή  σύνδεσμο προκειμένου να ολοκληρώσει την πληρωμή του, πριν επισκεφτεί το κατάστημα  για να παραλάβει το προϊόν (click-away).

Στις επιχειρήσεις που διαθέτουν e-shop η ολοκλήρωση των αγορών μέσω της υπηρεσίας Alpha e-Commerce πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα επιλέγοντας μέσα  από τους ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμής, ενώ παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα για  άτοκες δόσεις αλλά και επιβράβευση μέσω του προγράμματος Bonus της Αlpha Bank.  

Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία, που η Alpha Bank έχει διαθέσει στην αγορά ήδη από  το 2014, προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις συναλλαγές και είναι πλήρως  εναρμονισμένη με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών.

Παράλληλα, η Alpha Bank παρέχει ολοκληρωμένο «πακέτο» εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης για τους Πελάτες της υπηρεσίας, όπως τεχνική υποστήριξη για εύκολη  διασύνδεση με την υπηρεσία, εξειδικευμένο τηλεφωνικό κέντρο, αναλυτικά εγχειρίδια για τη διαδικασία διασύνδεσης βήμα προς βήμα, καθώς και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από εξειδικευμένα Στελέχη της Τράπεζας.

Διαβάστε ακόμη:

Μαύρα Χριστούγεννα για το λιανεμπόριο – Οι «μικροί» τα μεγάλα θύματα  

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Τα απόνερα του διαγωνισμού εν αναμονή της δικαστικής απόφασης

Μεγάλη αύξηση της τιμής – στόχου για τον ΟΠΑΠ από την Optima