Τράπεζες

Βασίλης Ψάλτης: Νέο μέλος του ΣΕΒ ο CEO της Alpha Bank

  • newsroom


Η συμμετοχή του κ. Ψάλτη στα ανώτερα όργανα του ΣΕΒ επιβεβαιώνει την κοινή διαδρομή της τράπεζας με τον κορυφαίο επιχειρηματικό θεσμό της Ελλάδας

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ αναλαμβάνει ο CEO της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου. H εκλογή, μετά από πρόταση του προέδρου του ΣΕΒ Δημ. Παπαλεξόπουλου, γίνεται σε μια συγκυρία όπου η Alpha Bank προχωρεί στην πρώτη -τα τελευταία χρόνια- αναπτυξιακή αύξηση κεφαλαίου με στόχο να συμβάλει στην ταχεία και αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (RRF).

Η συμμετοχή του CEO της Alpha Bank στα ανώτερα όργανα του ΣΕΒ επιβεβαιώνει την κοινή διαδρομή της τράπεζας με τον κορυφαίο επιχειρηματικό θεσμό της Ελλάδας. Την τελευταία τριετία την τράπεζα εκπροσωπούσε στο Δ.Σ. του ΣΕΒ το ιστορικό στέλεχός της και νυν γενικός διευθυντής Ανάπτυξης και Καινοτομίας Σπύρος Φιλάρετος, συμβάλλοντας ενεργά στις πρωτοβουλίες για την επιχειρηματικότητα και τον μετασχηματισμό της οικονομίας.

Διαβάστε ακόμη:

Εκατοντάδες μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο το 2021 – Οι προκηρύξεις και οι θέσεις

Επιδόματα ΟΠΕΚΑ: Νέες αντικειμενικές και… σχολική φοίτηση βάζουν σε κίνδυνο χιλιάδες δικαιούχους

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν – Έρχονται συμψηφισμοί με φόρους