Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Δαμάσι Τυρνάβου για τον αγιασμό του νέου δημοτικού σχολείου (vid)

  • newsroom


Ο πρωθυπουργός εγκαινίασε το νέο έργο που κατασκευάστηκε για να αντικαταστήσει το παλιό σχολείο το οποίο υπέστη ανεπανόρθωτες ζημιές από τον σεισμό που έπληξε την περιοχή

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη σήμερα στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου.

Ο κ. Μητσοτάκης εγκαινίασε το νέο έργο που κατασκευάστηκε για να αντικαταστήσει το παλιό σχολείο που έπαθε ανεπανόρθωτες ζημιές από τον σεισμό που έπληξε την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Αυγούστου δόθηκε στα παιδιά και την κοινότητα του Δαμασίου το νέο σχολείο που χτίστηκε στη θέση εκείνου που είχε καταστραφεί από τον σεισμό στην Ελασσόνα τον περασμένο Μάρτιο.

«Τον  Μάρτιο ο σεισμός κατέστρεψε το Δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου. Είχα υποσχεθεί στον Διευθυντή πως θα χτιστεί νέο σχολείο το συντομότερο δυνατόν. Σήμερα το καινούργιο δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές για τη νέα σχολική χρόνια», είχε αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός για την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου Δημοτικού Σχολείου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Διαβάστε ακόμα:

«Ψαλίδι» στους φόρους με 18 e-αποδείξεις – Ποιες θα μετρούν διπλά

Τσίπρας για νέα σχολική χρονιά: Όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες, πάντα τα παιδιά θα τρέχουν προς το αύριο

Τιμολόγια ρεύματος: Κρατική επιδότηση €30/ΜWh και στήριξη από ΔΕΗ στη μάχη των τιμών