Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Τη σημασία της διοργάνωσης του Final Four της Ευρωλιγκας στην Αθήνα υπογράμμισε ο πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή του με τον CEO της EuroLeague, Chus Bueno, ενόψει της μεγάλης μπασκετικής γιορτής που ανοίγει την αυλαία της στην ελληνική πρωτεύουσα, την προσεχή Παρασκευή.

«Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε αθλητές, φιλάθλους και δημοσιογράφους και να αναδείξουμε τη φιλοξενία, τη δυναμική και την ενέργεια της Αθήνας», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ο Kυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη διεθνή προβολή που θα έχει η χώρα, καθώς εκατομμύρια φίλαθλοι σε περισσότερες από 200 χώρες θα παρακολουθήσουν τη διοργάνωση, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια σημαντική ευκαιρία ανάδειξης της Αθήνας και της Ελλάδας συνολικά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του Final Four, η φιλοξενία αθλητών, αποστολών, φιλάθλων και εκπροσώπων των διεθνών ΜΜΕ, καθώς και η δυναμική που αποκτά η Αθήνα ως κορυφαίος προορισμός μεγάλων αθλητικών και διεθνών διοργανώσεων.

Διαβάστε ακόμη

Πέφτει η αυλαία για την ΑΜΚ της ΔΕΗ

Alpha Bank: Στα 182 εκατ. ευρώ τα κέρδη μετά από φόρους – Στα 500 εκατ. ευρώ η πιστωτική επέκταση

«Ανακαινίζω»: Επιδότηση έως 95% αλλά με «πάγωμα» ενοικίου για 3 χρόνια

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα