Στα σκαριά φαίνεται ότι είναι μια συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στην Ουάσινγκτον, αν και αρχικά μια τέτοια επαφή δεν ήταν στο πρόγραμμα των δύο ηγετών.

Κατά πληροφορίες η συνάντηση δεν θα είναι μια διμερής με πλήρη ατζέντα αλλά θα είναι σύντομης διάρκειας με αντικείμενο κυρίως την επισκόπηση όσων έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ως πιθανότερη ημέρα πραγματοποίησης της συνάντησης των ηγετών Ελλάδας-Τουρκίας την Τετάρτη.

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκινά στις 12:15 (τοπική ώρα) με τον πρωθυπουργό να έχει προσκληθεί από το think tank «Council on Foreign Relations» για μια συζήτηση με τον πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντάνιελ Σπέκχαρντ.

Στις 17:00 (τοπική ώρα) ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει το «παρών» στην επετειακή εκδήλωση για τα 75 χρόνια από την ίδρυση της Συμμαχίας.

To βράδυ της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στον Λευκό Οίκο στο δείπνο που παραθέτει προς τιμήν των ηγετών ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr