Μήνυμα για την επόμενη ημέρα του κόμματος μετά την ολοκλήρωση του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ έστειλε με τη δευτερολογία του ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του κόμματος, απηύθυνε κάλεσμα από το βήμα σε όλα τα στελέχη του κόμματος, αλλά και σε όσα έφυγαν από το κόμμα λόγω λανθασμένων συμπεριφορών ή πολιτικών να επιστρέψουν. «Έκλεισε» όμως την πόρτα στα στελέχη που όπως είπε, «σε όσους εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ για μια καρέκλα και με πυξίδα την εξουσιομανία, χτυπώντας το ανελέητα ως σύγχρονοι γενίτσαροι, δεν θα έχουν καμία θέση στο κόμμα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας που αποτελείται από ενότητα, αυτόνομη πολιτική και ήθος. Υπογράμμισε ότι χτίζεται νέα σχέση με τους πολίτες, ενώ φάνηκε σίγουρος για την νίκη στις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν. Ευχαρίστησε τους πολίτες που συμμετείχαν στις εσωκομματικές διαδικασίες τον Δεκέμβριο αλλά και αυτές που έγιναν πριν από λίγες ημέρες. Είπε πως ήταν μια έκπληξη η συμμετοχή των πολιτών και κάτι που δεν αναμενόταν έναν χρόνο πριν και αυτό ακριβώς δίνει μια νέα ώθηση και δυναμική στο κόμμα.

«Είμαστε στην απέναντι όχθη από αυτούς που μας καλούν σε προοδευτικά μέτωπα, αλλά όταν κέρδισαν το 2015, έλεγαν ότι κέρδισαν την κυβέρνηση, δείχνοντας ποια είναι η θέση τους η αξιακή και ποιος ο σεβασμός του στο κράτος και στην διάκριση των εξουσιών. Είμαστε μακριά από αυτή την κουλτούρα», υπογράμμισε. Πρόσθεσε, «είμαστε απέναντι από όσους μας καλούν σε μέτωπα λογικής όταν στηρίζουν την κομματική ηγεμονία και το το κομματικό ρουσφέτι και οι πελατειακές σχέσεις».

Είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος είπε ο κ. Ανδρουλάκης, «ο ελιτισμός και ο λαϊκισμός» οι οποίοι περιφρονούν τα πραγματικά προβλήματα του λαού. Εμείς όπως είπε ο πρόεδρος του κόμματος, είμαστε απέναντι στη συντήρηση, στα κατεστημένα αλλά και στα οικονομικά συμφέροντα που κρατούν πίσω την χώρα. Εμείς όπως είπε η πυξίδα μας είναι δύο λέξεις η ευημερία και η αξιοπρέπεια για την νέα γενιά. Πρέπει να δοθεί ελπίδα στη νέα γενιά αλλά και χώρος.

Κλείνοντας ο πρόεδρος του κόμματος δήλωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό» και κάλεσε όλους να είναι μια γροθιά για την μεγάλη νίκη και την νέα πορεία του κόμματος προς τη νίκη. Είπε επιπλέον ότι ξεκινά ο καθημερινός αγώνας σε κάθε γειτονιά και χωριό της χώρας να πείσουν τους πολίτες για την νέα ευκαιρία που δίνεται στο κόμμα και να κάνουν περήφανο κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα.

 Διαβάστε περισσότερα: protothema.gr

Διαβάστε ακόμη:

Βιτάλικ Μπούτεριν: «Δεν είμαι πια δισεκατομμυριούχος»

Αγώνας δρόμου για big projects πράσινου υδρογόνου στην Ευρώπη

Ποια ακίνητα αγοράζουν τώρα Ελληνες και ξένοι στην Αθήνα (πίνακες)