Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας (ΕΒΙΚΕΝ), καθώς και με εκπροσώπους συνδέσμων βιομηχανιών θα έχει σήμερα, Δευτέρα 21 Μαρτίου, στις 12:30, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, «η ΕΒΙΚΕΝ εκπροσωπεί τις ελληνικές βιομηχανίες για τις οποίες η ενέργεια αποτελεί σημαντικό ποσοστό του κόστους παραγωγής και κατά συνέπεια βασικό παράγοντα ανταγωνιστικότητας σε διεθνές επίπεδο. Η αντιπροσωπεία της ΕΒΙΚΕΝ θα αποτελείται από τον πρόεδρό της, Αντώνη Κοντολέων (ΒΙΟΧΑΛΚΟ) και τα μέλη του ΔΣ Άγγελο Καλογεράκο (ΤΙΤΑΝ) και Νικόλαο Μπόζο (ΑΓΕΤ).

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς (ΣΒΑΠ) θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρό του, Δημήτριο Μαθιό. Τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας – ΣΒΣΕ θα εκπροσωπήσει ο κ. Βασίλης Έξαρχος.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, ΣΒΘΚΕ, θα εκπροσωπηθεί από την πρόεδρό του, κυρία Λένα Κολιοπούλου και τον αντιπρόεδρο, κ. Ευριπίδη Δοντά.

Τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (ΣΕΒΠΔΕ) θα εκπροσωπήσει ο κ. Δούρος Θόδωρος».

Διαβάστε επίσης:

Κυβερνοεπίθεση στα πληροφοριακά συστήματα των ΕΛΤΑ

Ο εκλογικός νόμος έρχεται, όχι όμως οι εκλογές, οι δουλειές πάνε πίσω, ο ένας της ΛΑΡΚΟ και οι πολλοί στις Ασφάλειες – Αποχαιρετούμε τον Νίκο μας

Ώρα μηδέν για την Μαριούπολη – Απέρριψε ο Ζελένσκι το ρωσικό τελεσίγραφο