Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι το νέο πρόσωπο της σειράς προϊόντων PARKSIDE. Με τη φράση «Το ‘χεις άνετα!» δίνει το κίνητρο από την τηλεόραση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς μοιράζεται τα μυστικά της επιτυχίας του στη διαφημιστική ταινία PARKSIDE.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ γίνεται πρεσβευτής για τη σειρά προϊόντων PARKSIDE, καθώς εμπνέει τους ανθρώπους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και τους συνοδεύει στην πορεία προς την επιτυχία. Και όλα αυτά με μια καλή δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού.

Ο Xριστόφ Πολ, Διευθυντής Αγορών της Lidl International, εξηγεί για το «ταίριασμα» Σβαρτσενέγκερ και PARKSIDE:

«Χάρη στη συνεχή ανάπτυξη επί σειρά ετών, η PARKSIDE έχει γίνει μια μάρκα που έχει ήδη καταφέρει να εμπνεύσει πολλούς πελάτες με την υψηλή ποιότητα, την ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας-τιμής, την εντυπωσιακή γκάμα και τον ελκυστικό της σχεδιασμό. Με τον Arnold Schwarzenegger, καταφέραμε να κερδίσουμε κάποιον που ενσαρκώνει πολλές από τις αξίες μας. PARKSIDE σημαίνει να αντιμετωπίζεις τα πράγματα μόνος σου. Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους την αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ο Arnold Schwarzenegger είναι άνθρωπος των έργων, είναι αυθεντικός, αποφασισμένος και προσγειωμένος. Είμαστε υπερήφανοι που είναι πλέον μέλος της ομάδας PARKSIDE».

«DIY Φτιάξ’ το μόνο σου για όλους» – αυτό είναι PARKSIDE. Η μάρκα απευθύνεται ιδιαίτερα σε όλους εκείνους που τους αρέσει να επισκευάζουν, να κατασκευάζουν και να ασχολούνται με την κηπουρική – το μόνο που χρειάζεται είναι να σηκώσεις τα μανίκια σου. Η γκάμα εργαλείων, εξοπλισμού κηπουρικής και αξεσουάρ είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Lidl.

Ο Arnold Schwarzenegger είναι εξοικειωμένος με τα εργαλεία. Εργαζόταν ως χτίστης και του αρέσει να δημιουργεί. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο η συνεργασία είναι μια καθ’ όλα επιτυχημένη για τον ηθοποιό, όπως τονίζει ο ίδιος: «Το ‘χεις άνετα – αυτή ακριβώς είναι η στάση μου. Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, γι’ αυτό και είμαι PARKSIDER».

Διαβάστε ακόμη:

Σε χαμηλό δύο ετών οι διεθνείς τιμές στα τρόφιμα (γράφημα)

HelleniQ Energy: Ξεκινά την κάλυψη η Euroxx – Δίνει τιμή στόχο 9,2 ευρώ

Ιωάννης Πατινιώτης – Carras Hellas: Η σημασία των Soft Skills στην ακτοπλοΐα

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ