Αγορές

Coinbase: «Έπεσε» η πλατφόρμα – Μαζικό sell-off για το Bitcoin

  • newsroom


Η σημερινή ημέρα είναι το αποκορύφωμα μιας εφιαλτικής εβδομάδας για τα κρυπτονομίσματα, η οποία ξεκίνησε με την ανακοίνωση της Tesla για την αναστολή επ’ αόριστο της χρήσης bitcoin για την απόκτηση αυτοκινήτων

Δυσκολία πρόσβασης αντιμετώπισαν σήμερα οι χρήστες της πλατφόρμας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Coinbase, την ίδια ώρα μάλιστα που και οι τιμές των κρυπτονομισμάτων κατρακυλούσαν.

«Βλέπουμε κάποια προβλήματα στα Coinbase και Coinbase Pro και είναι σε γνώση μας ότι ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μη λειτουργούν εντελώς φυσιολογικά», αναφέρει η εταιρεία σε δήλωσή της στο αμερικανικό δίκτυο CNBC. «Αυτήν τη στιγμή ερευνούμε αυτά τα ζητήματα και θα παρέχουμε ενημέρωση το συντομότερο δυνατό», προσθέτει η εταιρεία.

Πολλοί χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι εκνευρισμένοι από τα προβλήματα της πλατφόρμας, θέλοντας να εκμεταλλευτούν τις βαριές απώλειες που σημειώνουν τα κρυπτονομίσματα.

Η μετοχή της Coinbase σημειώνει «βουτιά» 10%, ενώ και το ισχυρότερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, το Bitcoin, έχει σημειώσει πτώση κατά περίπου 40% από το ρεκόρ των 65.000 δολαρίων, φτάνοντας σε τιμές που είχαν να καταγραφούν πριν o Mr. Tesla ανακοινώσει την επένδυσή του.

Η Binance, μια άλλη δημοφιλής πλατφόρμα συναλλαγών, ανακοίνωσε επίσης την Τετάρτη ότι «παγώνει» κάποιες συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα.

Η σημερινή ημέρα είναι το αποκορύφωμα μιας εφιαλτικής εβδομάδας για τα κρυπτονομίσματα, η οποία ξεκίνησε με την ανακοίνωση της Tesla για την αναστολή επ’ αόριστο της χρήσης bitcoin για την απόκτηση αυτοκινήτων.

Διαβάστε ακόμα

ΕΚΕΠ: Το σφυρί και η «κόντρα» Cepal-Intrum που υπερδιπλασίασε το τίμημα

Bitcoin: Από την αγκαλιά του Έλον Μασκ στα τάρταρα – Πώς «xάθηκαν» $280 δισ. από την αγορά crypto

Κουρέματα μισθωμάτων: Δεν πληρώνουν ενοίκιο Μαΐου μέχρι να βγουν οι ΚΑΔ