Αγορές

Έλον Μασκ: «Πλέον μπορείτε να αγοράζετε Tesla και να πληρώνετε με bitcoin»

  • newsroom


Όσοι ενδιαφερόμενοι, ωστόσο, εκτός ΗΠΑ επιθυμούν να αγοράσουν ένα από τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα του κολοσσού αυτοκινητοβιομηχανίας με το συγκεκριμένο τρόπο θα πρέπει να κάνουν λίγη παραπάνω υπομονή

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αποκάλυψε πως από εδώ και στο εξής, η αγορά οχημάτων Tesla στις ΗΠΑ θα είναι δυνατή και με bitcoin.

 

«Τώρα μπορείτε να αγοράσετε μια Tesla με Bitcoin», έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter.

Όσοι ενδιαφερόμενοι, ωστόσο, εκτός ΗΠΑ επιθυμούν να αγοράσουν ένα από τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα του κολοσσού αυτοκινητοβιομηχανίας, θα πρέπει να κάνουν λίγη παραπάνω υπομονή καθώς σύμφωνα με τον Ceo της εταιρείας κάτοικοι και άλλων χωρών θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν Tesla με bitcoin αργότερα το 2021.

Η αυτοκινητοβιομηχανία στο παρελθόν, είχε δηλώσει την επιθυμία της να δεχτεί το πιο δημοφιλές ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο ως μέθοδο πληρωμής. Τον περασμένο μήνα, μάλιστα, είχε προχωρήσει στην αγορά bitcoin αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες από το CNBC, για να μπορέσει να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα το εγχείρημα αυτό, ο Μασκ αποκάλυψε πως η εταιρεία χρησιμοποιεί «εσωτερικό» και «λογισμικό ανοιχτού κώδικα». Πρόσθεσε ότι ο Tesla «χειρίζεται απευθείας κόμβους bitcoin». Οι κόμβοι είναι υπολογιστές στο δίκτυο του bitcoin που λειτουργούν για την επαλήθευση συναλλαγών και την αποφυγή λαθών όπως η διπλή πληρωμή.

 

Διαβάστε ακόμη:

Βρετανία: Πρόστιμο £5.000 σε όσους ταξιδεύουν στο εξωτερικό; – Τι θα γίνει με τις κρατήσεις για Ελλάδα

Έρχεται το 2022 το πρώτο παραθαλάσσιο resort των Ισραηλινών της Brown στην Αττική

Η «καυτή» ατζέντα του ΤΧΣ: Ώρα αποφάσεων για Εθνική Ασφαλιστική και ΑΜΚ Πειραιώς

Απόρρητο Απόρρητο