Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Με πτώση έκλεισαν τη Δευτέρα οι δείκτες τους χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης με τις μετοχές του τεχνολογικού κλάδου να αποτελούν «βαρίδι».

Ο Dow Jones υποχώρησε μόλις 0,1% ή 34 μονάδες στις 34.742, ο S&P 500 σημείωσε πτώση 1,04% στις 4,188 μονάδες και ο Nasdaq κινήθηκε χαμηλότερα 2,55% στις 13.401 μονάδες.

Η Microsoft και η Apple έχασαν περισσότερο από 2% το καθένα. Η Tesla έχασε περισσότερο από 6%. Η μετοχή της Facebook έχασε περισσότερο από 4%, ενώ Amazon και Netflix έχασαν πάνω από 3%. Η μετοχή της Alphabet υποχώρησε περισσότερο από 2% μετά από την υποβάθμιση από την Citigroup. Η μετοχή της Cathie Wood’s Ark Innovation ETF μειώθηκε κατά 5% στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Νοέμβριο.

Στον βιομηχανικό δείκτη, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι τίτλοι των 3M (+2,2%) και Procter & Gamble (+1,8%) ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές των Intel (-3%) και Visa (-2,7%).

Στην αγορά εμπορευμάτων, η τιμή του πετρελαίου WTI κινήθηκε οριακά υψηλότερα στα 64,92 δολάρια ανά βαρέλι και η τιμή του χρυσού σημείωσε άνοδο 0,3% στα 1.837 δολ./oz.

Στην αγορά ομολόγων, η απόδοση του 10ετούς ομολόγου ενισχύθηκε κατά δύο μονάδες βάσης στο 1,60% και η απόδοση του 30ετούς κατά τέσσερις μονάδες στο 2,32%.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο κινήθηκε υψηλότερα 0,2% έναντι του ευρώ στο 1,2146 δολ.

Διαβάστε περισσότερα

Tesla με Autopilot: Είναι 10 φορές λιγότερο επιρρεπές σε ατυχήματα;

Γιατί τα ψηφιακά νομίσματα είναι το μέλλον – Ο Μαρκ Κούμπαν εξηγεί

Εστίαση: Έτοιμη η πλατφόρμα για τις επιδοτήσεις – Ποιες επιχειρήσεις έχουν δικαίωμα ένταξης