Αγορές

YALCO: Ολοκληρώθηκε η πώληση του ακινήτου στην ACF LOGISTICS

  • newsroom


Επιπλέον η εταιρεία ανακοίνωσε την είσπραξη επίδικης απαίτησης ύψους 1.250.000 ευρώ

Την ολοκλήρωση της πώλησης ακινήτου στην ACF LOGISTICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε, έναντι 1.400.000 ευρώ ανακοίνωσε η Yalco.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

Σύμφωνα με το κεφ. 4.1.3 του κανονισμού του ΧΑ, η Διοίκηση της Εταιρείας “ΣΩΚΡΑΤΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΕ” γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, σε συνέχεια της από 12/08/2021 ανακοίνωσης και στο πλαίσιο των ενεργειών εξυγίανσης της Εταιρείας και μείωσης της :

α) ολοκληρώθηκε την 29/11/2021 η πώληση ακινήτου της Εταιρείας αποκλειστικής κυριότητάς της, ήτοι του υπ΄ αριθμόν εννιακόσια σαράντα επτά (947) αγροτεμαχίου με το εντός αυτού ευρισκόμενου κτίσματος (αποθήκη), το οποίο ευρίσκεται εκτός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, εκτός Ζώνης, εντός Γ.Π.Σ. , στην κτηματική περιφέρεια της Δημοτικής Ενότητας Καλοχωρίου, του Δήμου Δέλτα, της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, μέτρα τετραγωνικά έντεκα χιλιάδες διακόσια πενήντα (11.250,00), μετά των επ’ αυτού κτιριακών ένα εκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ (1.400.000€) οποίο κατεβλήθη από την αγοράστρια εταιρεία “ Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την επωνυμία «ACF LOGISTICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε ”, στην εμπραγμάτως ασφαλισμένη ομολογιούχο δανείστρια σε ισόποση μείωση των δανειακών υποχρεώσεων της Εταιρείας.

β) εισπράχθηκε την 18/11/2021, η επίδικη απαίτηση της Εταιρείας Home ποσού ύψους ενός εκατομμυρίου διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (1.250.000€)  που χρησιμοποιήθηκε σε ισόποση μείωση των δανειακών υποχρεώσεων της Εταιρείας.
H Διοίκηση της εταιρείας εκτιμά ότι επετεύχθη ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την εξυγίανση των υποχρεώσεών της και την ανοδική πορεία της.
Με νεότερες ανακοινώσεις η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη

Αντώνης και Φίλιππος Λαιμός: Το νεότευκτο «Μιαούλης 21» ύψωσε τη γαλανόλευκη

Twitter: Παραιτείται ο συνιδρυτής και CEO της εταιρείας Τζακ Ντόρσεϊ

Γερμανία: Σχεδόν σε υψηλό 30ετίας ο πληθωρισμός με αύξηση στο 6%