Η Apple Inc. καθυστερεί την επιστροφή των εργαζομένων πίσω στα γραφεία της εταιρείας, για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμη. 

Ενώ ο τεχνολογικός κολοσσός, πριν από ορισμένες εβδομάδες, είχε ανακοινώσει πως οι εργαζόμενοι του θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν ξανά στο φυσικό τους περιβάλλον από Σεπτέμβρη, η έξαρση της πανδημίας και η αυξανόμενη πορεία των κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες, βάζουν φρένο στα σχέδιά αυτά. 

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τεχνολογίας, Τιμ Κούκ, είχε προαναγγείλει πως οι υπάλληλοι της εταιρείας, θα αρχίσουν να επιστρέφουν ξανά στα γραφεία τους από τις αρχές Σεπτεμβρίου και για τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Με νέα δήλωση της, η εταιρεία αναβάλλει τα σχέδιά της. Πιο αναλυτικά, ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε πως η επιστροφή στα γραφεία θα καθυστερήσει ένα ακόμη μήνα και θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο εξαιτίας των πρόσφατων επιδημιολογικών δεδομένων που δεν επιτρέπουν ακόμη την επάνοδο στην κανονικότητα. Η Apple δήλωσε ακόμη, πως θα ενημερώσει τους υπαλλήλους της τουλάχιστον ένα μήνα προτού δώσει νέα εντολή επιστροφής στα γραφεία, ανέφεραν πηγές που γνωρίζουν το θέμα. Η εταιρεία γίνεται έτσι ένας από τους πρώτους γίγαντες τεχνολογίας στις ΗΠΑ που καθυστερεί την επιστροφή των εργαζομένων στο χώρο εργασίας. 

Στην Αμερική, έπειτα 10 εβδομάδες συνεχούς πτώσης των κρουσμάτων αλλά και των θανάτων εξαιτίας της Covid, η εξαιρετικά μεταδοτική μετάλλαξη Δέλτα οδηγεί σε νέα έξαρση της νόσου. Συγκεκριμένα, τα ημερήσια καταγεγραμμένα κρούσματα διπλασιάστηκαν από το χαμηλό του περασμένου μήνα και οι νοσηλείες αυξάνονται συνεχώς.

Διαβάστε ακόμη

Ο Αλέξης στα Ματογιάννια, το Grand Chalet της Kηφισιάς σε νέες περιπέτειες, γιατί πικράθηκαν στην Intrum, οι αλλαγές στη Βιοϊατρική και οι… Μπακοκαϋμενάκηδες σε νέα κόλπα

Λεωνίδας Μπόμπολας: Φεύγω από το σπίτι μου με υπερηφάνεια αλλά και με πίκρα – Η επιστολή προς τους εργαζόμενους

Ο μυθικός Αντετοκούνμπο «σήκωσε» το NBA – Μιλγουόκι Μπακς-Φοίνιξ Σανς 105-98