Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg, η εταιρεία ιδιωτικών επενδύσεων της Κιμ Καρντάσιαν προχώρησε στην στρατολόγηση επιφανών επαγγελματιών του χρηματοπιστωτικού κλάδου, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου διευθύνοντος συμβούλου, ο οποίος προηγουμένως εργαζόταν στον κολοσσό Apollo Global Management.

Η SKKY Partners, αποτελείται πλέον σχεδόν δώδεκα υπαλλήλους και αναμένει να ξεπεράσει τους 15 μέχρι το τέλος του 2023, σύμφωνα με τον πρώην εταίρο της Carlyle Group, Τζέι Σάμμονς, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία μαζί με την Καρντάσιαν, πέρυσι.

«Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο μέσα σε λίγους μόνο μήνες και ανυπομονούμε να δούμε τις πρώτες μας επενδύσεις να παίρνουν σάρκα και οστά», ανέφερε η δημοφιλής τηλεπερσόνα, τονίζοντας ότι η εταιρεία διαθέτει «μια απίστευτα ποικιλόμορφη ομάδα και μια δυναμική κουλτούρα».

Η ομάδα αυτή περιλαμβάνει έξι γυναίκες και δύο υπαλλήλους που αυτοπροσδιορίζονται ως ΛΟΑΤΚΙ. Η νέα γενική διευθύντρια της εταιρείας, Κέιτλιν Μέι, εργάστηκε προηγουμένως για την Apollo, τη Citigroup και την Putnam Investments, όπου διετέλεσε επικεφαλής της παγκόσμιας θεσμικής διαχείρισης. Η Μπρίτανι Σεραφινο, η οποία εντάχθηκε από την L Catterton, και ο πρώην υπάλληλος της Bain Capital, Ζάκαρυ Λίτνερ, εντάχθηκαν αμφότεροι ως αντιπρόεδροι.

Ενώ η Καρντάσιαν έγινε γνωστή για πρώτη φορά από το ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians», έχει επίσης ξεκινήσει μια σειρά από επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της εταιρείας εσωρούχων Skims. Από την  άλλη, ο Σάμμονς, βετεράνος της Carlyle επί 17 χρόνια, εργάστηκε σε επενδύσεις όπως η Beats by Dre, η εταιρεία περιποίησης δέρματος Philosophy και η εταιρεία καλλυντικών Beautycounter.

Η νέα εταιρεία προσέλαβε επίσης την Ριγιάνκα Ρανγκούλι, πρώην συνεργάτιδα της Blackstone. Η Άσλεϊ Μπάξτερ , η οποία εργαζόταν στην εταιρεία επενδύσεων ανάπτυξης Stripes, εντάχθηκε ως συνεργάτης. Ένας διευθυντής οικονομικών, ο Mακρ Ούρσο, εντάχθηκε από την Petra Funds, ενώ πέρυσι η εταιρεία πρόσθεσε έναν διευθύνοντα σύμβουλο, τον Ντέβιντ Μπρίσκε, από την Permira.

«Η Kιμ και εγώ έχουμε και οι δύο βιώσει τη δύναμη των διαφορετικών ομάδων και των πολιτισμών υψηλού βαθμού ενσωμάτωσης που φέρνουν την πιο αποτελεσματική και δημιουργική σκέψη από όλους«, δήλωσε ο Σάμμονς. «Είναι ο σωστός τρόπος για τη λήψη των καλύτερων αποφάσεων, και ο τρόπος με τον οποίο χτίζουμε την SKKY δεν διαφέρει».

Διαβάστε ακόμη

Ποιες αλλαγές έρχονται στις μισθώσεις Airbnb

Αριστοτέλης Ιγνατίδης (Ari Foods): Η βιομηχανία τροφίμων που εξάγει σε Ευρώπη και ΗΠΑ το 100% της παραγωγής της

To ράλι των αγορών πρόκειται σύντομα να φτάσει στο τέλος του, προειδοποιεί γνωστός επενδυτής

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ