Το ενδιαφέρον της Qatar Sports Investments και του προέδρου της, Nasser Al-Khelaifi, έχουν προσελκύσει μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της Premier League, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Όπως αναφέρει πηγή του πρακτορείου, ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησε πρόσφατα σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Daniel Levy, για την πιθανότητα αγοράς μεριδίου στην ομάδα.

Επίσης, σύμφωνα με την πηγή, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, η Qatar Sports Investments σκέφτεται την αγορά μεριδίου ή και την πλήρηεξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ ή της Λίβερπουλ.

Εκπρόσωποι της Qatar Sports Investments και της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ αρνήθηκαν να σχολιάσουν, ενώ εκπρόσωπος της Τότεναμ αρνήθηκε ότι υπήρξε συνάντηση με θέμα την εξαγορά της ομάδας ή της πώλησης ποσοστού.

Σε ό,τι αφορά τη Λίβερπουλ, ο εκπρόσωπός της δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Bloomberg για σχολιασμό.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, οι ενέργειες της Qatar Sports Investments βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, συνεπώς δεν μπορεί να προεξοφληθεί κάποια συμφωνία. Παράλληλα, άλλες πηγές επισήμαναν ότι στην περίπτωση που υπάρξει συμφωνία για την αγορά ποσοστού ή εξαγορά, δεν αποκλείεται στη συνέχεια η Qatar Sports Investments να προχωρήσει στην πώληση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Διαβάστε ακόμη

Τζερόμ Πάουελ: Η Fed ίσως χρειαστεί να λάβει μη αρεστές αποφάσεις για να σταθεροποιήσει τις τιμές

Airbus: Παραμένει πρώτη σε παραγγελίες και παραδόσεις αεροπλάνων το 2022

Στόλτενμπεργκ: Η Τουρκία θα επικυρώσει το πρωτόκολλο για την ένταξη Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ