Οι νέοι Λονδρέζοι φαίνεται πως επιστρέφουν στα γραφεία και στη νυχτερινή διασκέδαση, σύμφωνα με μια εφαρμογή dating.

H «Thursday» app αναφέρει αύξηση δραστηριότητας μεταξύ του Μαΐου και του Αυγούστου στις περιοχές Shoreditch, Fulham αλλά και στο οικονομικό κέντρο του City του Λονδίνου. Περίπου τα 3/4 των 65.000 χρηστών της στην πρωτεύουσα είναι millennials μεταξύ 24 και 36 ετών.

Τα δεδομένα της εφαρμογής σηματοδοτούν τις αλλαγές που επιφέρει η πανδημία στην καθημερινότητα των πολιτών. Η συλλογή των δεδομένων ξεκίνησε τον Μάιο, όταν ξεκίνησε η άρση των lockdowns και προσφέρει μία ιδιαίτερη ματιά στην κίνηση των εργαζομένων στο Λονδίνο.

«Ολοι έχουν κουραστεί με το video dating άλλων εφαρμογών», ανέφερε ο Matt McNeill Love, συνιδρυτής της Thursday. «Τώρα το πράγμα είναι απλό. Βρείτε κάποιον και κανονίστε ένα ραντεβού για ποτό μετά τη δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περίπου 90.000 χρήστες έχουν «κατεβάσει» τη Thursday στις συσκευές τους φέτος. Πρόκειται για μία εκ των νεοφυών εφαρμογών που δημιουργήθηκαν μετά την επιβολή των lockdowns. H εταιρεία έχει συγκεντρώσει αρχικές επενδύσεις $3,5 εκατομμυρίων, υπερδιπλασιάζοντας τον αρχικό της στόχο.

Η δήλωση του McNeill Love ήταν χαρακτηριστική: «εκτός από τους φόρους και το θάνατο, που είναι οι μόνες σταθερές στη ζωή αυτή, ο κόσμος θέλει να ερωτευτεί».

Διαβάστε ακόμη:

Ο δημοσκοπικός φόβος των «ψεκ», το γκάζι της Atticabank, το φρένο στο Ντυνάν, ο 50αααρης και η εφοπλίστρια

«Έσβησαν» φόροι 32 εκατ. ευρώ με τα κουπόνια των παγίων δαπανών

Πλειστηριασμοί: Το… ασφαλτάδικο, τα catamaran που έμειναν στα αζήτητα και το τάνκερ των $14 εκατ. (pics)