Μετοχές της JPMorgan αξίας 150 εκατ. δολαρίων πούλησε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Τζέιμι Ντίμον, και η οικογένειά του.

Σύμφωνα με την καταχώρηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, ο Τζέιμι Ντίμον και η οικογένειά του πούλησαν περίπου 822.000 μετοχές σε μια σειρά από συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη (22/2).

Ο διευθύνων σύμβουλος της JPMorgan είχε δηλώσει πέρυσι ότι θα αρχίσει να πουλάει μετοχές για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε το τιμόνι της τράπεζας, πριν από 18 χρόνια.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ανέφερε ότι ο Τζέιμι Ντίμον σχεδίαζε να πουλήσει 1 εκατ. μετοχές, σύμφωνα με τους όρους ενός σχεδίου διαπραγμάτευσης μετοχών. Μετά τις χθεσινές πωλήσεις, ο ίδιος και η οικογένειά του κατέχουν περίπου 7,7 εκατ. μετοχές της JPMorgan.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, εκπρόσωπος της τράπεζας αρνήθηκε να κάνει περισσότερα σχόλια. Την περσινή χρονιά η μετοχή της JPMorgan σημείωσε άνοδο 27%, μετά και τη συμφωνία της με τη First Republic Bank. Αυτήν την ώρα η μετοχή της τράπεζας κερδίζει 0,4%.

Διαβάστε ακόμη

Υπερκάλυψη με σημαντική συμμετοχή ιδιωτών για το ομόλογο της INTRALOT

Σε ποια χώρα πεθαίνουν 80.000 άνθρωποι από την ατμοσφαιρική ρύπανση

EY – Επιχειρηματίας της χρονιάς 2023: Ποιοι διακρίθηκαν στις επιμέρους κατηγορίες του διαγωνισμού

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ