Ο πρίγκιπας Χάρι έπιασε την πρώτη του δουλειά ως στέλεχος σε μια εταιρεία της Silicon Valley αξίας 1,73 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για την BetterUp, εταιρεία παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Ο πρίγκιπας Χάρι θα έχει πλέον ρόλο συμβούλου στην εταιρεία, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο μισθός που θα λαμβάνει στα νέα του καθήκοντα.

Ο Χάρι, ο οποίος χρησιμοποιεί την εφαρμογή της BetterUp από τον Ιανουάριο, άρχισε να συζητά με τα στελέχη της εταιρείας ήδη από το περασμένο Φθινόπωρο και πρόαφατα τον καλωσόρισαν ως υπάλληλό τους. Το νέο αφεντικό του πρίγκιπα Χάρι αποκάλυψε, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Dailymail,  ότι πέρασαν κάποιοι μήνες προκειμένου να βρουν την κατάλληλη θέση που θα ταίριαζε απόλυτα με την προσωπικότητα του.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον θα είναι μέρος της ομάδας μας. Έχω εντυπωσιαστεί από τις γνώσεις του και από τι πραγματικά μπορεί να προσφέρει στην εταιρεία μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ceo της εταιρείας, Αλέξι Ρόμπισο.

Η startup, που ιδρύθηκε το 2013, συνεργάζεται με μεγάλους τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Goοgle, η Facebook αλλά και με άλλες μεγάλες εταιρείες όπως η Hilton και η Warner Brothers στις οποίες παρέχει τις υπηρεσίες της. Επιχειρήσεις με περισσότερους από 10.000 υπαλλήλους, μπορούν να εκμεταλλευτούν το δίκτυο της εταιρείας η οποία διαθέτει περισσότερους από 2.000 life coaches στο δυναμικό της που σκοπό έχουν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ευτυχίας και της επιτυχίας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ανακοίνωση της εταιρείας τον Φεβρουάριο, η BetterUp, κατάφερε να συγκεντρώσει 125 εκατομμύρια δολάρια στον τελευταίο γύρο συγκέντρωσης χρημάτων, αυξάνοντας έτσι την αξίας της στα 1,73 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η νέα δουλειά για τον πρίγκιπα Χάρι ήρθε σχεδόν δύο εβδομάδες μετά από τη συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Ο Χάρι αποκάλυψε πως αποφάσισε να υπογράψει συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με εταιρείες όπως η Netflix και η Spotify όταν «αποκόπηκε κυριολεκτικά» από τη βασιλική οικογένεια.

Ο ίδιος λίγο μετά από την ανακοίνωση της πρόσληψής του δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που συμμετέχω στην ομάδα και την κοινότητα της BetterUp! Ευχαριστώ που με έχετε. Σκοπεύω να βοηθήσω τη ζωή των ανθρώπων. Η συμβουλευτική καθοδήγηση παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη ευαισθητοποίηση και μια γενικότερα καλύτερη ζωή» 

Διαβάστε ακόμα: 

Δώρο Πάσχα: Πώς και πότε θα πληρωθoύν οι εργαζόμενοι σε αναστολή 

Εξαγοράστηκαν Pizza Hut και Wendy’s – Αυτή είναι η μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του franchise  

ΟΑΕΔ: Μέχρι πότε γίνονται αιτήσεις για τις 7.000 θέσεις εργασίας με μισθό έως 710 ευρώ