Την ευθύνη για το διαζύγιό του με την εδώ και 27 χρόνια σύζυγό του, ανέλαβε ο δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς κατά τη διάρκειας μιας συνάντησης «στο camp των δισεκατομμυριούχων».

«Παραδέχτηκε ότι τα έκανε θάλασσα και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος όσο μιλούσε για αυτό» είπε ένας από τους παραβρισκόμενους. «Είπε ότι το διαζύγιο ήταν δικό του λάθος», ανέφερε μια άλλη πηγή προσθέτοντας: «Έδειχνε συναισθηματικά φορτισμένος με όλο αυτό. Είχε βουρκώσει», όπως ανέφερε η New York Post.

Οι Γκέιτς, ένα από τα πλουσιότερα ζευγάρια στον κόσμο, με περιουσία 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ανακοίνωσαν τον Μάιο ότι χώρισαν, με τη Μελίντα να αναφέρει στην αίτηση διαζυγίου πως ο γάμος τους «είναι διαλυμένος».

Οι φήμες για παράλληλες σχέσεις

Οι «New York Times» είχαν αποκαλύψει ότι ο 64χρονος Μπιλ Γκέιτς ζήτησε από μία υπάλληλο της Microsoft, το 2006, να βγουν ραντεβού, καθώς εντυπωσιάστηκε από μία παρουσίασή της. «Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις άβολα, προσποιήσου ότι δεν συνέβη ποτέ» έγραψε σε ένα e-mail ο Μπιλ Γκέιτς στην υπάλληλο, σύμφωνα με τους «Times».

Η γυναίκα άκουσε τη συμβουλή του και προσποιήθηκε ότι η πρόταση για ραντεβού δεν συνέβη ποτέ. Μερικά χρόνια αργότερα, ο Μπιλ Γκέιτς ζήτησε από μια άλλη υπάλληλο, αυτή τη φορά εργαζόμενη στο ίδρυμα Bill & Melinda Gates, να βγουν ραντεβού. Οι δυο τους βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη για ένα ταξίδι εργασίας, όταν της είπε: «Θέλω να σε δω. Θα ήθελες να βγεις για δείπνο μαζί μου;». Η γυναίκα είπε στους «Times» ότι η προσέγγιση την έκανε να νιώθει άβολα, αλλά γέλασε με όλο αυτό το σκηνικό. Την ίδια ώρα, δεν είναι σαφές εάν η Μελίντα Γκέιτς, η οποία επίσης είχε γνωρίσει τον σύζυγό της όταν εργαζόταν στη Microsoft στα τέλη της δεκαετίας του 1980, γνώριζε τις «συνήθειες» αυτές του Μπιλ Γκέιτς.

Διαβάστε ακόμα

Επίδομα αδείας 2021: Πότε καταβάλλεται – Πώς υπολογίζεται

Πελώνη για ομιλία Τσίπρα: «Ο πιο διχαστικός πολιτικός της μεταπολίτευσης»

ΥΠΟΙΚ: «Παράθυρο» για διορθώσεις και δάνεια σε όσους δεν πήραν επιστρεπτέες και επιδοτήσεις