Διεθνή

Ποια πασίγνωστη εταιρεία δίνει αυτοκίνητα και $100.000 σε εργαζόμενους που εμβολιάστηκαν

  • newsroom


Οκτώ εργαζόμενοι κέρδισαν σε κλήρωση της εταιρείας με σκοπό την ενίσχυση του εμβολιασμού

Προκειμένου να πείσει τους εργαζόμενους της να εμβολιαστούν, η Amazon προέβη στην παροχή κινήτρων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αυτοκίνητα και μπόνους 100.000 δολαρίων.

Τέσσερις εργαζόμενοι σε αποθήκες και ένας υπάλληλος της Whole Foods κέρδισαν με αυτοκίνητα αξίας έως και 40.000 δολαρίων, αφού κατέθεσαν στοιχεία που αποδείκνυαν ότι είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία τη Δευτέρα σε ανάρτησή της στο Instagram.

Την περασμένη εβδομάδα, τρεις υπάλληλοι αποθήκης και της Whole Foods έλαβαν 100.000 δολάρια σε μετρητά για τον εμβολιασμό τoυς, ανέφερε η Amazon σε ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram. Η Amazon τον Αύγουστο ξεκίνησε μια κλήρωση για να επιβραβεύσει τους υπαλλήλους που έκαναν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού αλλά και να πείσει άλλους εργαζόμενους να εμβολιαστούν.

Η πρωτοβουλία ονομάζεται «Max Your Vax», και προσφέρει στους εργαζόμενους την ευκαιρία να κερδίσουν αυτοκίνητα, μια εβδομάδα άδεια επί πληρωμή και με ένα πακέτο διακοπών 12.000 δολαρίων, καθώς και μετρητά αξίας 100.000 δολ. και 500.000 δολ. Συνολικά 18 δώρα αξίας σχεδόν 2 εκατομμυρίων δολαρίων θα δοθούν αυτόν τον μήνα έως τις 21 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την Amazon. Για να συμμετάσχουν, οι υπάλληλοι παρέχουν απόδειξη ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι μέσω μιας εσωτερικής ιστοσελίδας της εταιρείας.

Η Amazon πιστεύει ότι ο εμβολιασμός είναι ζωτικής σημασίας για τους εργαζόμενους, ώστε να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τις κοινότητες. Έχει πραγματοποιήσει περισσότερους από 1.500 εμβολιασμούς στους χώρους της για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, πρόσθεσε η εταιρεία. Παράλληλα, προσφέρει μπόνους 100 δολ. σε όσους προσλαμβάνονται και επιδεικνύουν απόδειξη εμβολιασμού.

Διαβάστε ακόμα

Η ΑΝΕΚ πάει στο Attica Group (και οι δύο προς πώληση) ο Ινδός πλούσιος φίλος (του Δημήτρη) για την Τράπεζα Αττικής και η μάχη της σουίτας του Hotel de Paris

Σε Ψυχικό, Φιλοθέη και Κολωνάκι τα υψηλότερα ενοίκια της Αθήνας (πίνακες)

Έρχονται 4 νέες πλατφόρμες – εργαλεία για επιλογή σε ακίνητα