Από την αρχή του έτους, τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν σχεδόν 5.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη συνάντηση του με στρατιωτικούς αξιωματούχους. Ο ρώσος πρόεδρος τόνισε πως η Μόσχα διατηρεί την στρατηγική πρωτοβουλία κινήσεων στα πεδία των μαχών.

Το Κίεβο επιχειρεί να πλήξει μη στρατιωτικούς στόχους βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος, αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τις ισορροπίες, συμπλήρωσε ο Πούτιν.

Διαβάστε ακόμη

Θεοδωρόπουλος: «Ορος επιβίωσης για τη Βιομηχανία η πρόσβαση σε ανταγωνιστική και προβλέψιμη ενέργεια»

ΠΟΕ: Άνοδος του εμπορίου το 2025 αλλά «βουτιά» το 2026 λόγω δασμών Τραμπ – Η απρόσμενη ώθηση από το ΑΙ (tweet + πίνακες)

Λαγκάρντ: Η Ευρώπη πρέπει να κάνει το ευρώ παγκόσμιο πυλώνα σταθερότητας – Ευκαιρία η αποδυνάμωση του δολαρίου (tweet)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα