Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Δύο διανοητικά καθυστερημένες γυναίκες δολοφονήθηκαν από τρεις άνδρες με σκοπό να πουλήσουν τα σώματά τους ως “νύφες φαντάσματα” για νεκρούς εργένηδες.

Σύμφωνα με την κινεζική αστυνομία οι ύποπτοι υπόσχονταν στους συγγενείς νεκρών εργένηδων να τους βρουν γυναίκες μετά θάνατον ενώ οι “νύφες φαντάσματα” είναι μια πρακτική που ακολουθούνταν στην Κίνα για πάνω από 3.000 χρόνια.

nyfes_1.jpg

Στην κινέζικη παράδοση είναι γρουσουζιά για το πνεύμα κάποιου να πεθάνει ανύπαντρος.

Τα σώματα των νεκρών γυναικών πωλούνταν πάνω από 15.000 ευρώ το ένα στην μαύρη αγορά, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν εξαφανιστεί εκατοντάδες πτώματα από νεκροτομεία, με τις αρχές να πιστεύουν ότι κάποιοι αναβιώνουν το αρχαίο έθιμο.

Ένας εκ των υπόπτων συνελήφθη ενώ οδηγούσε, μεταφέροντας την σωρό μίας γυναίκες για τον “γάμο φαντασμάτων”, την οποία κατηγορείται ότι σκότωσε με ένεση ισχυρών ναρκωτικών.

nyfes_2.jpg

Όπως σημειώνει η Telegraph πριν από λίγους μήνες αποδείχτηκε ότι είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο άλλη μία πνευματικά άρρωστη γυναίκα.