Διεθνή

Tesla: Στείλτε βιογραφικό – Ο Μασκ θέλει να προσλάβει δικηγόρους (tweet)

  • newsroom


Oι υφιστάμενοι μπελάδες οδήγησαν τον ισχυρό άνδρα της Tesla στο να πάρει την απόφαση να συστήσει ισχυρό νομικό τμήμα, που θα αναφέρεται απευθείας σε αυτόν

Έχετε σπουδές νομικής φύσεως και θα σας άρεσε να εργαστείτε για τον mr Tesla;

Εάν ναι, τότε μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας! Και υπάρχει λόγος…

Οι δικαστικές περιπέτειες του Έλον Μασκ δεν έχουν τελειωμό, και κάθε τι που λέει ή πράττει, αποτελεί σημείο συζήτησης που φθάνει και μέχρι και στις δικαστικές αίθουσες. Έτσι, όλοι οι σχετικοί… μπελάδες οδήγησαν τον ισχυρό άνδρα της Tesla στο να πάρει την απόφαση να συστήσει ισχυρό νομικό τμήμα, που θα αναφέρεται απευθείας σε αυτόν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δικηγόροι που θα εργάζονται για αυτόν και την Tesla, θα δίνουν σκληρές μάχες, ενώ δεν επιδιώκουν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν εις βάρος κάποιου που έχει το δίκιο με το μέρος του.

Στην απόφαση αυτή βοήθησε το γεγονός ότι το νομικό τμήμα στην Κίνα λειτουργεί ήδη και τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχοντας ήδη λειτουργήσει ως ασπίδα έναντι στις επιθέσεις των media στο πρόσωπο του Μασκ.

Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε σπουδάσει νομικά και θέλετε να δουλέψετε για τον Μασκ, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο justice@tesla.com – και καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμη: 

Microsoft: Πώς οι ελληνικές ΜμΕ θα αξιοποιήσουν την ευκαιρία του Ταμείου Ανάπτυξης   

Προϋπολογισμός: Άλμα εσόδων 15% από ΦΠΑ τον Απρίλιο – «Βουτιά» στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης καυσίμων  

ΥΠΕΝ: Πώς θα φορολογηθούν τα υπερέσοδα στην ηλεκτροπαραγωγή για περίοδο 9 μηνών