Αποχωρεί από τη θέση του ο Juerg Zeltner, επικεφαλής του τμήματος δραστηριοτήτων διαχείρισης πλούτου του Ομίλου UBS (ύψους 1,3 τρισ. δολ.), όπως ανακοίνωσε η μεγαλύτερη τράπεζα της Ελβετίας. Η αποχώρηση του Zeltner θα λάβει χώρα στα τέλη του έτους και από τον Ιανουάριο τη θέση του θα αναλάβει ο Martin Blessing, πρώην CEO της Commerzbank.
Είχε προηγηθεί μια παρόμοια αποχώρηση δύο εβδομάδες νωρίτερα, στη Julius Baer, από την οποία παραιτήθηκε ο επικεφαλής Boris Collardi για να μετακινηθεί στην Pictet.
Η UBS δεν ανέφερε τους λόγους της αποχώρησης Zeltner, ενώ ανακοίνωσε επίσης ότι διορίζει τη Sabine Keller-Busse ως chief operating officer και τον Axel P. Lehmann -τωρινό chief operating officer- ως πρόεδρο του personal και εταιρικού banking και πρόεδρο της UBS Switzerland, αντικαθιστώντας τον Blessing.
Όλες οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2018.

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.