Στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) με δικό του εκθεσιακό χώρο συμμετέχει το Ινστιτούτο Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), στοχεύοντας στην προβολή και στην ανάδειξη του πολυδιάστατου έργου του.

Η παρουσία του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ πλαισιώνεται από μία σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, ανοικτές για τους επισκέπτες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, εργατολόγοι θα παρέχουν εξατομικευμένη νομική πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τα πεδία των εργασιακών σχέσεων και της κοινωνικής ασφάλισης και εργασιακοί σύμβουλοι θα παρέχουν εξατομικευμένα υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής σε θέματα σχετικά με το πεδίο της απασχόλησης και την αγορά εργασίας.

Παράλληλα, θα υλοποιηθούν ειδικές εκδηλώσεις/εργαστήρια σχετικά με σύγχρονα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την αγορά εργασίας.

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ θα υποδέχεται τους επισκέπτες του στο Περίπτερο 13 (θέση 11) από τις 9/9/2023 έως και τις 17/9/2023. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές: 16:00–22:00 και Σάββατο/Κυριακή: 10:00–22:00.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη

Jefferies: Παραμένουν ευνοϊκές οι συνθήκες για τις ελληνικές τράπεζες – Οι τιμές – στόχοι (πίνακες)

Υποχωρεί το επενδυτικό κλίμα στην Ευρωζώνη τον Σεπτέμβριο

Xiaomi: Ισχυρή αύξηση 147% στα καθαρά κέρδη β’ τριμήνου

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ