Την εκδήλωση Open Day – “Γνώρισε τις Σχολές της ΔΥΠΑ” διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, στους χώρους της Επαγγελματικής Σχολής (ΕΠΑΣ) Μαθητείας Λαμίας (Στυλίδος 93, Μεγάλη Βρύση), από τις 10:00 έως τις 18:00.

Πρόκειται για την 5η φετινή εκδήλωση “Open Day” που αποσκοπεί να φέρει τους νέους και τους γονείς της Λαμίας και της ευρύτερης περιοχής στις εγκαταστάσεις της ΕΠΑΣ και της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ), για να ενημερωθούν σχετικά με τη δωρεάν φοίτηση, καθώς και τις ειδικότητες αιχμής που προσφέρουν οι 50 ΕΠΑΣ Μαθητείας και οι 30 ΣΑΕΚ της ΔΥΠΑ.

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα απολαύσουν μουσική και street food και θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν  με μαθητευόμενους, σπουδαστές και εκπαιδευτικούς, που θα τους ξεναγήσουν στα εργαστήρια των σχολών.

Για δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο Open Day της Λαμίας:
https://www.eventora.com/el/Events/open-days-lamia/

Καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις δηλώνουν δυσκολία εύρεσης προσωπικού με γνώσεις και δεξιότητες τεχνικών επαγγελμάτων, η ΔΥΠΑ μέσω των Open Days, αποσκοπεί στην ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών και αγορών για το έργο και τα προγράμματα σπουδών που παρέχουν οι Σχολές της, καθώς επίσης για τη διαδικασία κτιριακής – ενεργειακής αναβάθμισης και εξοπλισμού των εργαστηρίων τους, με πόρους άνω των 143 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Όλες οι πληροφορίες για τις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ: https://www.dypa.gov.gr/mathitia

Όλες πληροφορίες για τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) της ΔΥΠΑ: https://www.dypa.gov.gr/iek-oaed-arkhiki-epaghghelmatiki-katartisi

Διαβάστε ακόμη:

Lavipharm: Sale and Leaseback του εργοστασίου και εξαγορές νέων φαρμάκων ενόψει

Τουρισμός: Αυξημένες κατά 15,7% οι διεθνείς αεροπορικές και οδικές αφίξεις το α’ 3μηνο στα 2,8 εκατομμύρια (πίνακας)

Voria: Στόχος η εκκίνηση το 2024 για το project των €250 εκατ. στο Μαρούσι – Ολοκλήρωση στην 3ετία (vid)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ