Με την περιπέτεια των πλειστηριασμών βρίσκεται αντιμέτωπος ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ένας από τους πρωταγωνιστές της νυχτερινής διασκέδασης, με την «Αθηναία» και σειρά άλλων κέντρων.

Ο πλειστηριασμός αφορά τη μεζονέτα του στη Γλυφάδα, η οποία βρίσκεται επί της οδού… Τύχης. Το ποσό οφειλής για το οποίο επεβλήθη η κατάσχεση είναι 200.000 ευρώ πλέον εξόδων εκτέλεσης και πλειστηριασμού που αποτελεί μέρος του επιδικασθέντος κεφαλαίου έντοκης απαίτησης και επισπεύδουσα είναι η doValue. Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 25 Οκτωβρίου και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί σε 2.261.000 ευρώ.

Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή της Κάτω Γλυφάδας σε απόσταση ενός οικοδομικού τετραγώνου από την παραλία, δίπλα από τη λεωφόρο Ποσειδώνος, σε πολύ κοντινή απόσταση από το εμπορικό κέντρο της πόλης.

Τι περιλαμβάνει το ακίνητο

Στο σφυρί έχει προγραμματιστεί να βγει, εάν στο μεταξύ δεν μεσολαβήσουν κινήσεις αναστολής, ένα οικόπεδο 939 τ.μ. με πρόσωπο μήκους 15,35μ επί της οδού Τύχης, επί του οποίου έχει ανεγερθεί κατοικία που αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και δύο ορόφους συνολικής επιφάνειας 500τ.μ. περίπου και με πισίνα στον πίσω ακάλυπτο χώρο

Πρόκειται για τριώροφη οικοδομή η οποία περιλαμβάνει:

Υπόγειο: Η συνολική επιφάνεια του υπογείου είναι 245,15 μ2. Από αυτά 118,13 μ2 βάση αδείας είναι χώροι στάθμευσης και τα υπόλοιπα 127,02 μ2 βοηθητικοί χώροι. Βάσει προηγούμενης εκτίμησης (με εσωτερική αυτοψία), 100 μ2 περίπου έχουν διαμορφωθεί σε κύριους χώρους.

Ισόγειο: Έχει επιφάνεια 176,12 μ2. Αποτελείται από κουζίνα, αποθήκη, τραπεζαρία καθιστικό, wc, γραφείο και ένα υπνοδωμάτιο με λουτρό.

Α όροφος: έχει επιφάνεια 155,28 μ2. Αποτελείται από πατάρι (άνωθεν του γραφείου και χώρου εισόδου), δυο υπνοδωμάτια και λουτρό. Υπάρχει ένας εσωτερικός χώρος κενός πάνω από το καθιστικό που πολλές φορές είθισται να κλείνει και να διαμορφώνεται σε κύριους χώρους (~ 49,70 μ2).

Β όροφος: έχει επιφάνεια 86,16 μ2. Αποτελείται από δυο υπνοδωμάτια και δύο λουτρά.

Ακόμη φαίνεται να έχει κατασκευαστεί πέργκολα που δεν προβλεπόταν στην οικοδομική άδεια. Τα επίπεδα επικοινωνούν μεταξύ τους με δυο κλιμακοστάσια και ανελκυστήρα εκτός από τον Β όροφο όπου δεν φτάνει το δεύτερο κλιμακοστάσιο. Στον περιβάλλοντα χώρο, υπάρχει πισίνα μικτής επιφανείας 96,27 μ2.

Βάσει προηγούμενης εκτίμησης έχει διαπιστωθεί ότι η πισίνα έχει αλλάξει θέση και έχει κατασκευαστεί μπροστά αντί για παραπλεύρως της οικοδομής και έχει ενδεχομένως αλλάξει και η επιφάνεια αυτής.

Η αλλαγή χρήσης στο υπόγειο ~100,00 μ2, η κατασκευή πέργκολας στον Β’ όροφο και η αλλαγή στη θέσης της πισίνας, με πιθανότητα αλλαγής και των διαστάσεών της, είναι αυθαιρεσίες που παρατηρήθηκαν στο ακίνητο από την εξωτερική αυτοψία και σε συνδυασμό με τις προηγούμενες εκτιμήσεις.

Το ακίνητο κουβαλάει αρκετές προσημειώσεις και κυρίως αναγκαστικές κατασχέσεις.

Διαβάστε ακόμη

«Σαρώνουν» οι συναλλαγές με κάρτες – Έως €10 οι μισές πληρωμές με πλαστικό χρήμα

Πώς αξιολογεί η Moody’s τις τέσσερις τράπεζες μετά τις εκλογές (πίνακες)

Λογαριασμοί ρεύματος: Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα – Οι «παγίδες» στα τιμολόγια

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ