Στην εξαγορά της Slack Technologies, ιδιοκτήτρια της ομώνυμης επιχειρηματικής πλατφόρμας επικοινωνίας Slack προχώρησε η Salesforce, σε ένα deal συνολικής αξίας 27,7 δισ. δολαρίων.

H συμφωνία αφορά έναν συνδυασμό προσφοράς μετοχών της Salesforce και καταβολής μετρητών για της μετοχές της Slack. H Salesforce θα αποκτήσει μετοχές της Slack έναντι 26,79 δολαρίων ανά μετοχή και θα προσφέρει στην πλευρά της Slack δικές της μετοχές έναντι 0,0776 δολαρίων ανά μετοχή.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εξαγορές στην ιστορία της βιομηχανίας λογισμικού.   Αποκτώντας το Slack, μια υπηρεσία επιχειρηματικής συνομιλίας με περισσότερους από 130.000 πελάτες, η Salesforce ενισχύει το χαρτοφυλάκιο επιχειρηματικών εφαρμογών της και συμπληρώνει την ευρύτερη σουίτα λογισμικού καθώς αναζητά νέους τομείς ανάπτυξης.

Τα ετήσια έσοδα της Salesforce ξεπέρασαν τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια το δεύτερο τρίμηνο σημειώνοντας αύξηση 29%, με την μετοχή της να αποτελεί μια από τις τρεις τελευταίες εισόδους στον Dow Jones.

Διαβάστε ακόμη

Το τρίτο στεφάνι, το Ντυνάν, η Εθνική Ασφαλιστική και το Αl Arrabbiata ακίνητο στην Ακρόπολη

Ανεβαίνουν τα τιμολόγια ρεύματος για τις επιχειρήσεις – Έρχονται ανατιμήσεις και στα νοικοκυριά

Κίνδυνος να αποχαρακτηριστούν ελληνικά λιμάνια ως Πύλες Εισόδου στη χώρα