Η Clíodhna Lyons, Διευθύντρια Advanced Product Strategy & Planning της Nissan, ανακηρύχθηκε Rising Star για το 2022.

Η Lyons βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας που σχεδιάζει το μέλλον της Nissan, έχοντας την ευθύνη για την προηγμένο στρατηγικό σχεδιασμό προϊόντων στην περιοχή.

Η Lyons εξετάζει το αύριο, ερευνώντας τις μελλοντικές τάσεις της αγοράς και προβλέποντας τις εξελισσόμενες ανάγκες, σε βάθος ετών.

Εστιάζοντας στο όχημα, τα κινητήρια σύνολα και την τεχνολογία, η Lyons και η ομάδα της έθεσαν την προϊοντική στρατηγική για τη Nissan, προτείνοντας νέες τεχνολογίες και πρωτότυπες ιδέες.

“Είναι τιμή μου να με συμπεριλάβουν ανάμεσα σε μερικά από τα πιο λαμπρά στελέχη του κλάδου για έναν ρόλο που είμαι περήφανη και ενθουσιασμένη που εκπληρώνω καθημερινά”, είπε η Lyons.

Η Lyons έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη στρατηγική ηλεκτροκίνησης της Nissan στην Ευρώπη.

Με την εισαγωγή της υβριδικής τεχνολογίας στο Juke, του e-Power στο Qashqai και στο X-Trail, καθώς και με το λανσάρισμα του Ariya, το 2022 σηματοδοτεί τη χρονιά που η Nissan θα προσφέρει λύσεις ηλεκτροκίνησης που ξεπερνούν τις προσδοκίες των υποψήφιων αγοραστών.

Τώρα, η Lyons εργάζεται με την ομάδα της για να εξετάσει τα επόμενα βήματα, προβλέποντας ήδη τις τεχνολογίες και τα προϊόντα αιχμής του μέλλοντος.

“Η Clíodhna είναι μια δυναμική προσωπικότητα, ένα βασικό μέλος της ομάδας μας και της αξίζει πραγματικά αυτή η αναγνώριση“, δήλωσε ο Guillaume Cartier, Πρόεδρος της Nissan AMIEO.

Μετρώντας ήδη 12 χρόνια παρουσίας, το βραβείο “The Automotive News Europe Rising Stars Award” αναγνωρίζει τα στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας που αναρριχώνται γρήγορα στην ιεραρχία και κάνουν μεγάλα βήματα προόδου στον κλάδο.

Διαβάστε ακόμα:

TikTok: Η μηχανή που γεννά χρήματα – Αυτή είναι η μυστική συνταγή του (tweet + vid)

Οικονόμου: Ο Ερντογάν επιχείρησε ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρα μας

Το χειρότερο ξεπούλημα μετοχών εδώ και μισό αιώνα μπορεί να μην έχει ακόμα τελειώσει