Ελλάδα

Lockdown – Κορωνοϊός: Αύριο συνεδριάζει η υγειονομική επιτροπή – Οδικός χάρτης για άνοιγμα

  • Φώφη Γιωτάκη


Αναμένεται να επανεξεταστεί ό,τι ισχύει σήμερα - Στις 10 το πρωί της Τετάρτης η συνεδρίαση - Πέτσας: Πάμε σε σταδιακό άνοιγμα από το τέλος Μαρτίου

Στις 10 το πρωί της Τετάρτης συνεδριάζει η Υγειονομική Επιτροπή των περίπου 30 λοιμωξιολόγων και λοιπών καθηγητών ιατρικής, προκειμένου να εκτιμήσει την επιδημιολογική κατάσταση που έχει προκαλέσει η νόσος Covid σε ολόκληρη την επικράτεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τα νέα δεδομένα, την κόπωση της κοινωνίας και τα διλήμματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των διαδοχικών συσκέψεων η Υγειονομική Επιτροπή κατέληξε να συνεδριάσει αύριο το πρωί για να εκτιμήσει την επιδημιολογική κατάσταση.

Οδικός χάρτης για άνοιγμα

Άνοιγμα οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων σε άμεσο χρόνο και με συγκεκριμένο οδικό χάρτη «προαναγγέλλει» η αυριανή συνεδρίαση της Υγειονομικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Επιτροπή θα κάνει αξιολόγηση των μέτρων και θα εξετάσει σε ποια χρειάζονται αλλαγές.

Αναγνωρίζοντας δε, ένα χρόνο μετά από την μάχη κατά της πανδημίας, τις ανάγκες των πολιτών, καλείται να δώσει ένα γενικό χρονικό ορίζοντα σταδιακής επανέναρξης κάποιων δραστηριοτήτων– λαμβάνοντας υπόψιν της τους υγειονομικούς παράγοντες και τη συμβολή κάθε δραστηριότητας στη μετάδοση του ιού, όπως προκύπτει από τα στοιχεία.

Διαβάστε ακόμη

Μακρόν, Κάρολος και Μεντβέντεφ εν Αθήναις, η μεγάλη μέρα της Τρ. Πειραιώς, τα ακίνητα Γουλανδρή και Εφραίμογλου και τα εξώδικα των «Μπάκων»!

Πωλείται το πρώτο ξενοδοχείο της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη έναντι 18 εκατ. ευρώ

Ενοίκια: Έως το τέλος της εβδομάδας οι αποζημιώσεις Ιανουαρίου

 

Απόρρητο Απόρρητο