Εμπλοκή και με τους πλειστηριασμούς έχει λόγω χρεών ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, σε βάρος του μεγαλοδικηγόρου έχουν αναρτηθεί δύο πλειστηριασμοί για τις 26 Ιουνίου που αφορούν μεζονέτα και θέση στάθμευσης σε ακίνητο που βρίσκεται στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με την σχετική έκθεση, η κατάσχεση του ακινήτου έγινε για το ποσό των 450.000 ευρώ «το οποίο αποτελεί μέρος της επιταχθείσης έντοκης απαίτησης της επισπεύδουσας σύμφωνα με την από 18-10-2023 επιταγή της προς πληρωμή και σύμφωνα με τις στην επιταγή αναφερόμενες διακρίσεις, ρητώς επιφυλασσόμενη για την είσπραξη του συνόλου αυτής, εντόκως, νομίμως μετά των εξόδων εκτελέσεως, έως την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, με άλλη αναγκαστική εκτέλεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σ’ άλλον πλειστηριασμό», όπως αναφέρεται. Μάλιστα η αρχική διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έχει εκδοθεί από τον Σεπτέμβριο του 2012.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr