Λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος η Αττική Οδός ανακοίνωσε ότι προχωρήσει σε μία σειρά από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Πιο αναλυτικά:

1. Κλειστός θα παραμείνει ο κλάδος εξόδου της Αττικής Οδού προς Τοπικές Οδούς (κόμβος Κ1 Νότιας Πύλης) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα-Αθήνα από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 08/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 09/04/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κατευθυνθούν στην έξοδο προς Βάρη – Κορωπί μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, στα φανάρια της οποίας θα στρίψουν δεξιά και θα κινηθούν ευθεία μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Δάβαρη, στην οποία θα στρίψουν δεξιά κατευθυνόμενοι προς το Αεροδρόμιο, ώστε να συναντήσουν τον κόμβο Κ1 και τις εκεί τοπικές οδούς.

2. Κλειστός θα παραμείνει ο κλάδος εισόδου της Αττικής Οδού από Δημόκριτο (κόμβος Υ3 Περιφερειακής Υμηττού) στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 08/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 09/04/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από την είσοδο Παπάγου (κόμβος Υ2 Περιφερειακής Υμηττού).

3. Κλειστός θα παραμείνει ο κλάδος εξόδου της Αττικής Οδού προς Αγία Παρασκευή (κόμβος Υ4 Περιφερειακής Υμηττού) στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 08/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 09/04/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κατευθυνθούν προς την έξοδο Γλυκών Νερών (κόμβος Υ6 Περιφερειακής Υμηττού), όπου θα αναστρέψουν και θα εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο, χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίου και στη συνέχεια θα εξέλθουν στην επόμενη έξοδο της Αγίας Παρασκευής (κόμβος Υ4 Περιφερειακής Υμηττού).

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Διαβάστε ακόμη

Στουρνάρας: Με ρυθμό 2,3% θα «τρέξει» η οικονομία το 2024 – Οι πηγές ανησυχίας και οι προτάσεις πολιτικής (vid)

Μαρία Αγγελικούση: Το όραμα του αείμνηστου πατέρα μου είναι μια πραγματικότητα! (pic)

Απολύθηκε CFO σε μεγάλη τράπεζα για «μυστική σχέση» – Προηγήθηκαν καταγγελίες

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ