Κλειστές λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνουν από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 18/11/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 19/11/2023 η είσοδος της Αττικής Οδού από Λ. Δημοκρατίας (είσοδος 7) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο καθώς και η έξοδος της Αττικής Οδού προς Λαμία στον κόμβο Μεταμόρφωσης (έξοδος 8) επίσης στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά:

Για την είσοδό τους στην Αττική Οδό να επιλέξουν την είσοδο από Λ. Φυλής (είσοδος 6) ή την είσοδό τους από τον κόμβο Μεταμόρφωσης (κόμβος 8),

Για την έξοδό τους προς Λαμία είτε να κινηθούν ευθεία στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην έξοδο της Λ. Ηρακλείου (έξοδος 9), να αναστρέψουν και να επανεισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων, ώστε εν συνεχεία να εξέλθουν στον κόμβο Μεταμόρφωσης (κόμβος 8) προς Λαμία ή διαφορετικά να εξέλθουν στην έξοδο 8 προς Πειραιά και να αναστρέψουν προς Λαμία μέσω του επόμενου κόμβου.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Διαβάστε ακόμη

Ποιες φοροελαφρύνσεις έρχονται το 2024 – Τι εξετάζει το οικονομικό επιτελείο

Γεραπετρίτης στο Reuters για την ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ο ταχύτερος δρόμος είναι ο καλύτερος

Σαμ Άλτμαν: Πώς και γιατί απολύθηκε ξαφνικά ο δημιουργός του ChatGPT – «Σοκ» στην κοινότητα ΤΝ

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ