Ελλάδα

ΔΕΔΔΗΕ: Σε περίπου 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχει επανέλθει το ρεύμα

  • newsroom


Τα συνεργεία θα συνεχίσουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας τις εργασίες για την επανηλεκτροδότηση πέντε γραμμών Μέσης Τάσης

Περίπου 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις έχουν ηλεκτροδοτηθεί μέχρι αυτήν την ώρα, αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ.

Τα συνεργεία θα συνεχίσουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας τις εργασίες για την επανηλεκτροδότηση πέντε γραμμών Μέσης Τάσης, σε τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Άγ. Στέφανος, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Γλυκά Νερά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία.

Ο ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει πως το πρωί της Τετάρτης το σύνολο των νοικοκυριών με προβλήματα ηλεκτροδότησης ήταν 70.000.

Το πρωί της Πέμπτης, το συνολικό δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Αττικής -που ανέρχεται σε περίπου 440 άτομα- θα ενισχυθεί περαιτέρω με επιπλέον 25 συνεργεία (περίπου 60 άτομα) που θα προσέλθουν από την Περιφέρεια της Πελοποννήσου, Ηπείρου και της Κεντρικής Ελλάδος, καθώς έχουν αποκατασταθεί στις περιοχές αυτές οι ζημιές από την κακοκαιρία «Μήδεια».

Εξάλλου, και στη Βόρεια Εύβοια, που δέχθηκε σοβαρό πλήγμα από την κακοκαιρία, μέσα στις επόμενες ώρες ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο και στους τελευταίους τέσσερις οικισμούς.

Επίσης, όσοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, είτε μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr) στο Online Δήλωση Βλάβης.

Διαβάστε ακόμη

Το εμβόλιο έδωσε ώθηση στις ναυλαγορές δεξαμενόπλοιων και φορτηγών

Επιστρεπτέα προκαταβολή 5: Πιστώνονται 161,6 εκατ. ευρώ σε 11.707 δικαιούχους

Google: Παγκόσμια συμφωνία με τη News Corp του Μέρντοχ για την παροχή ειδήσεων

Απόρρητο Απόρρητο