Σημαντική ενίσχυση για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση της Αστυνομικής Δ/νσης Λακωνίας, η οποία εξοπλίζει το στόλο της με ένα «θηρίο» των 225 ίππων!

Πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό Ford Kuga, το οποίο παραχωρήθηκε από τη Ford Motor Hellas για τις ανάγκες της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος).

Η παράδοση του εξηλεκτρισμένου SUV πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης από τον Διευθυντή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Ford Motor Hellas, Ιωάννη Κάττοριτς, και παρουσία του Δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, του Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα, Δήμου Βέρδου, του Αστυνομικού Δ/ντη Λακωνίας, Βασίλη Τσιγαρίδη, αλλά και αξιωματικών και ανδρών της ΟΠΚΕ.

Τα κλειδιά του οχήματος παρελήφθησαν από τον Βασίλη Τσιγαρίδη, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Ford και τον Δήμαρχο Σπάρτης, Πέτρο Δούκα. Μεγάλο «ευχαριστώ» στη Ford και από τον Αρχιφύλακα της ΟΠΚΕ, Νίκο Ζαπανιώτη, ο οποίος χρεώθηκε το αυτοκίνητο.

«Να ακολουθήσουν και άλλες αντιπροσωπείες το παράδειγμα της Ford», ήταν το μήνυμα που έστειλε από τη μεριά του ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης, Θανάσης Καρλαύτης.

Το plug-in υβριδικό Kuga που παραχωρήθηκε στην Ελληνική Αστυνομία κοστίζει σε 48.000 ευρώ.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο newsauto