Μεγάλη ταλαιπωρία αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι οδηγοί που θα κινηθούν στη λεωφόρο Κηφισίας το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Ειδικότερα, σε προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα της Λ. Κηφισίας, κάτω από τον ανισόπεδο κόμβο Κατεχάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά, θα προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ. το Σάββατο 16 Απριλίου και την Κυριακή 17 Απριλίου λόγω εκτέλεσης έργων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 7.00 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Λόγω εκτέλεσης εργασιών, την 16 και 17 Απριλίου 2022 και κατά τις ώρες 07.00΄ έως 15.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην δεξιά λωρίδα της Λ. Κηφισίας, περιοχής Δήμου Αθηναίων, κάτω από τον Α/Κ Κατεχάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (17/4) σε Π. Φάληρο και Άλιμο

Λόγω της διεξαγωγής του «13ου Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο», η ΕΛ.ΑΣ θα προχωρήσεις σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 17/4 σε Παλαιό Φάληρο και Άλιμο.

Ειδικότερα σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 05.00 έως 13.00, στις εξής λεωφόρους:

  • Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Συγγρού (θέση Ψαλίδι) και της Λ. Αμφιθέας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Παλαιά Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ιωάννου Φιξ και της Νέας Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Επιπρόσθετα θα γίνει προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, κατά τις ώρες 04.00 έως 13.00, στην Ανώνυμη Οδό (έμπροσθεν Θ/Κ Αβέρωφ -Δημοτικού Κολυμβητηρίου Π. Φαλήρου), στο τμήμα της από την νότια είσοδο της Μαρίνας Φλοίσβου έως την οδό Μωραϊτίνη (έμπροσθεν TAE KWON DO) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται:

  • Από ΑΘΗΝΑ προς ΓΛΥΦΑΔΑ: Μέσω της Λ. Αμφιθέας.
  • Από ΠΕΙΡΑΙΑ προς ΓΛΥΦΑΔΑ: Μέσω του ανερχόμενου ρεύματος της Λ. Συγγρού (προς Αθήνα), ακολουθώντας τη διαδρομή Ζησιμοπούλου-Αγ. Αναργύρων-Αμφιθέας ή Δημοσθένους-Αμφιθέας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος και εν συνεχεία προς Γλυφάδα.

Διαβάστε ακόμη:

Εξαγορά Twitter: Το νέο στοίχημα του Μασκ είναι να πείσει τους επενδυτές… να μείνουν

Reuters: Πολύ κοντά στην εξαγορά της Μίλαν fund από το Μπαχρέιν

Στρωμένος με αγκάθια ο δρόμος για νέα μέτρα στήριξης – Οι προκλήσεις της κυβέρνησης