Ελλάδα

Κακοκαιρία Μήδεια: Στο τμήμα Πειραιάς – Ν. Ιωνία τα δρομολόγια του ηλεκτρικού

  • newsroom


Πώς κινούνται από αυτήν την ώρα μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία, τραμ και τρόλεϊ – Συντονισμένες ενέργειες για την αποκατάσταση της λειτουργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς

Παραμένει εκτός λειτουργίας το τμήμα του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου Ν. Ιωνία – Κηφισιά (γραμμή 1 του μετρό), ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών στο τμήμα Πειραιάς – Νέα Ιωνία, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Υπενθυμίζεται πως κανονικά λειτουργούν οι γραμμές 2 και 3 του μετρό, εκτός από το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με τους επιβάτες να μετεπιβιβάζονται σε συρμούς του προαστιακού.

Επίσης, πλήρως έχει αποκατασταθεί και η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ και τα δρομολόγια εκτελούνται μέχρι το Σύνταγμα.

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης σε ολόκληρη την Αττική, λεωφορεία και τρόλεϊ από τα ξημερώματα δεν εκτελούν δρομολόγια, με τον στόλο των οχημάτων να βρίσκεται στα αμαξοστάσια και να παραμένει σε ετοιμότητα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, ο οποίος βρίσκεται σε συνεργασία με τις θυγατρικές εταιρείες ΣΤΑΣΥ, ΟΣΥ, καθώς και με τα ΚΤΕΛ Αττικής, γίνονται συντονισμένες ενέργειες για την αποκατάσταση της λειτουργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς, όπου οι συνθήκες το επιτρέπουν, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των επιβατών.

Διαβάστε ακόμη

Έρχονται τα family offices για golden boys που θα «αγοράζουν» Ελλάδα

Εφορία: Πότε σταματά το κυνηγητό της είσπραξης οφειλών

Γερμανία-Covid-19: Δωρεάν γρήγορα τεστ κορωνοϊού για όλους από την 1η Μαρτίου

 

Απόρρητο Απόρρητο